«Λύγισε» η Κέισι Μίζιου στο GNTM και η Έλενα Χριστοπούλου έγινε έξαλλη

GNTM

Ξέσπασε σε κλάματα το όμορφο μοντέλο!

Την έντονη δυσφορία της εξέφρασε η φιναλίστ του GNTM κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Πέμπτης. Ο λόγος για την Κέισι Μίζιου, η οποία κλήθηκε να φωτογραφηθεί πλάι στον λύκο σαν άλλη Κοκκινοσκουφίτσα.

Το νεαρό μοντέλο του GNTM έμοιαζε να μην μπορεί να βρει πατήματα στη συγκεκριμένη φωτογράφιση και σε όσα ο φωτογράφος Κοσμάς Κουμιανός της ζητούσε στις λήψεις.

Η Κέισι Μίζιου ανέφερε, μάλιστα, πως ήθελε να σταματήσει τη δοκιμασία και να τα παρατήσει! Κάτι που εξόργισε, όμως την Έλενα Χριστοπούλου που έσπευσε να συνεφέρει τη νεαρή διαγωνιζόμενη και να τονώσει την ψυχολογία της.

«Χρειαζόταν η χαρά αλλά εμένα εκείνη τη στιγμή με είχε κατακλήσει αγωνία, άγχος, στεναχώρια» ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα η όμορφη διαγωνιζόμενη.

«Έπρεπε να βγάλω χαρά και ήταν πολύ δύσκολο για μένα εκείνη τη στιγμή. Ένιωθα λες και όλα στενεύουν πάρα πολύ γύρω μου και με πλακώνει ο χώρος! Δεν μπορώ να το περιγράψω! Ένιωθα ότι απλά θέλω να φύγω» πρόσθεσε η Κέισι Μίζιου.

«Το παρατάω στη δική μου την ομάδα δεν υπάρχει. Πάμε εδώ να ζήσουμε χαρά μην τα πάρω στο κρανίο και δεις χαρά διπλή και τριπλή από εμένα» σημείωσε σε έντονο ύφος η Έλενα Χριστοπούλου προς τη φιναλίστ του GNTM.

Η Κέισι Μίζιου, ωστόσο, με την εμψύχωση και της Έλενας Χριστοπούλου κατόρθωσε να ολοκληρώσει τη δοκιμασία και να παραδώσει λήψεις στον φωτογραφικό φακό!