“Λύγισε” η Κατερίνα Λένη στο MasterChef – «Ήταν πολύ υποτιμητικά όλα αυτά που άκουσα»

MasterChef

«Δεν μπορείς να φανταστείς τι άκουσαν τα αυτιά μου από τον Γιώργο, από τον Ηλία, από τον Κωνσταντίνο και από την Ντέμη».

Συγκινημένη ήταν η Κατερίνα Λένη στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef. Η παίκτρια εξομολογήθηκε στον Ηρακλή Αποστολίδη τα άσχημα σχόλια που έκαναν για την ίδια ο Γιώργος, ο Ηλίας, ο Κωνσταντίνος και η Ντέμη, κάτι που της επιβεβαίωσε και ο Σταυρής. Η Κατερίνα, μάλιστα, δεν άντεξε και συγκινήθηκε on camera.

«Χθες χάλασε πάρα πολύ η ψυχολογία μου. Γύρισαν τα παιδιά από την έξοδο και για κακή τους τύχη, όταν άλλαζα μέσα στο δωμάτιο, ήταν ανοικτό το παράθυρο και είχε βγει η κλίκα της δικής μου ομάδας έξω από το σπίτι είχαν βγάλει τα μεγάλα φτυάρια. Δεν μπορείς να φανταστείς τι άκουσαν τα αυτιά μου από τον Γιώργο, από τον Ηλία, από τον Κωνσταντίνο και από την Ντέμη. Αυτό μου το επιβεβαίωσε και ο Σταυρής. Μου είπε ότι στο τραπέζι με έβριζαν», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Λένη στον Ηρακλή Αποστολίδη.

«Δεν θέλω να μεταφέρω όλες τις βρισιές γιατί ήταν πολύ υποτιμητικά όλα αυτά που άκουσα για το πρόσωπό μου. Είπε η Ντέμη “θέλω να την δαγκώσω και να της ρουφήξω το λαρύγγι. Όσο άθλιος άνθρωπος είναι, αλλά το κρατάω μπροστά στις κάμερες και λέω αυτά που πρέπει να ειπωθούν μπροστά στις κάμερες”. Είμαι πολύ φορτισμένη», είπε συγκινημένη η Κατερίνα Λένη.