Λύγισε η Έλντα Πανοπούλου στην Ελεονώρα Μελέτη

Έλντα Πανοπούλου

"Ήταν πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Ήταν αξεπέραστα δύσκολη στιγμή"!

Καλεσμένη στα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη, η Έλντα Πανοπούλου εξομολογήθηκε για μία από τις πιο δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει στη ζωή της. Ήταν όταν μετά τον θάνατο του πατέρα της έπρεπε να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου και να παίξει…

Η Έλντα Πανοπούλου είπε: «Υπήρξαν περιπτώσεις που ήταν πολύ δύσκολες στη ζωή μου. Τη μέρα της κηδείας του πατέρα μου, το βράδυ παίζαμε στο θέατρο και ήταν πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Ήταν αξεπέραστα δύσκολη στιγμή. Στο Δελφινάριο ήμουν τότε με τον πεθερό σου, ο οποίος μου στάθηκε σαν πατέρας σ’ εκείνη τη δύσκολη στιγμή.

Το βράδυ που έπαιξα στο θέατρο ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου γιατί έβλεπα κάτω τον πατέρα μου. Νόμιζα ότι είναι στην πρώτη σειρά και με κοιτάει. Όταν τελείωσε το νούμερο -ήταν δύσκολο να κάνεις τον κόσμο να γελάσει όταν εσύ κλαις- μπήκα στα παρασκήνια και λιποθύμησα γιατί ήταν πολύ μεγάλη η ένταση για να μπορέσω να το φέρω εις πέρας.

Αυτές οι δύσκολες στιγμές είναι αφενός αυτές που πονάνε, αλλά είναι και αυτές που καθορίζουν τη σχέση σου με το κοινό. Το κοινό δεν κατάλαβε τίποτα εκείνη τη στιγμή. Κατάλαβε στον χαιρετισμό ότι εγώ έχω κάποιο πρόβλημα και ήρθαν στο καμαρίνι. Βγήκα στον χαιρετισμό αλλά δεν μπορούσα πια να συγκρατήσω τα δάκρυά μου. Ήρθαν στο καμαρίνι, τους είπα τι μου συμβαίνει κι αυτοί με ανακούφισαν περισσότερο από όλους τους άλλους».