Ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στους κριτές του MasterChef – Η τραγική ιστορία ζωής του Διονύση

MasterChef

Συγκινητικές στιγμές στο πλατό της εκπομπής.

Ο Διονύσης Πρόιος γεννήθηκε από Έλληνες γονείς και μεγάλωσε στο Μπουένος Άιρες. Ο 54χρονος πήγε στο MasterChef και παρουσίασε στους κριτές την αγαπημένη συνταγή του γιου του, ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Το κλίμα έγινε αρκετά βαρύ, όταν ο Διονύσης αφηγήθηκε την τραγική αυτή ιστορία με το παιδί του και συγκίνησε τους πάντες στο πλατό.

Τον “άδειασε” η παραγωγή με τα πλάνα της – «Κάνεις τεράστιες κωλοτούμπες και φάουλ»

«Θα σας φτιάξω το αγαπημένο φαγητό του γιου μου, λαζάνια με σπανάκι και σάλτσα. Ο γιος μου “έφυγε” από τη ζωή 20 χρονών σε δυστύχημα με μηχανή, πριν τέσσερα χρόνια, όπως πολλά παιδιά που δεν φοράνε κράνος. Όταν μαγειρεύω πάντα τον σκέφτομαι γιατί και αυτός σεφ ήταν, οπότε μαγειρεύαμε πολύ μαζί», είπε, μεταξύ άλλων, ο Διονύσης.

Πήγε στο MasterChef με τη σύζυγό της κι έστειλε το δικό της μήνυμα κατά του ρατσισμού

Η ιστορία του συγκίνησε τους κριτές, οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν και από το πιάτο του. «Είναι ό,τι πιο νόστιμο έχω φάει σήμερα» του είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς που τον ευχαρίστησε γι’ αυτήν την εμπειρία και του έδωσε το πρώτο “ναι”. «Το πιάτο σου με ταξίδεψε στην Ιταλία. Είναι απίστευτο, μπράβο! Το δεύτερο “ναι” το παίρνεις από μένα», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Το πιάτο σου έχει μνήμη. Μέσα από αυτό το πιάτο είμαι σίγουρος ότι καταφέρνεις να θυμάσαι τα πράγματα που εσύ θέλεις», είπε, μεταξύ άλλων, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και του έδωσε το τρίτο “ναι”.

Ο Διονύσης δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στους κριτές.