Ξεσήκωσε τους coaches ο Κωνσταντίνος Τσιμούρης και άνοιξε τον τελικό του Voice

Κωνσταντίνος Τσιμούρης

"Τα πάντα είναι στο χέρι του κόσμου πλέον"

Με την επιτυχία «Let me entertain you» επέλεξε να εμφανιστεί, ξανά, στη σκηνή του The Voice ο Κωνσταντίνος Τσιμούρης. Ο διαγωνιζόμενος από την ομάδα του Σάκη Ρουβά θέλησε να κερδίσει κοινό και κριτές με την έντονη σκηνική του εμφάνιση και τις φωνητικές του δυνατότητες.

“Κόλαση” η Έλενα Παπαρίζου στον τελικό – Βγήκε στη σκηνή με αβυσσαλέο ντεκολτέ

Έχοντας φτάσει με πλήρη επιτυχία, ως εδώ, ο τραγουδιστής που πρωτογνωρίσαμε πριν αρκετά χρόνια από το «X Factor» του ΑΝΤ1 προσπάθησε με την ενέργεια του να παρασύρει τους πάντες σε έναν τρελό χορό σε αυτό τον τελικό του τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ.

Τα κατάφερε αλήθεια; Εντός πλατό The Voice, σίγουρα!

Αμέσως μετά την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Τσιμούρη, οι coaches εξέφρασαν τη γνώμη τους γεμίζοντας χαμόγελα και θερμά σχόλια των διαγωνιζόμενο από την ομάδα του Σάκη Ρουβά. Ειδικότερα, ο Πάνος Μουζουράκης σημείωσε πως θα πρέπει σύντομα να τον… διαδέχεται σε μέρα στη μουσική σκηνή που εμφανίζεται!

«Ξεκινήσαμε τέλεια! Κωνσταντίνε μου, μπράβο, δεν έχω να πω πολλά. Έχουμε φτάσει πλέον στην πηγή, έχουμε μπει από κάτω, λουζόμαστε κιόλας και περνάμε ωραία. Τα πάντα είναι στο χέρι του κόσμου πλέον» τόνισε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς.

Ποιος θα κατορθώσει να κερδίσει το The Voice φέτος;