«Ξεπαγώνει» η εκπομπή της Κάτιας Ζυγούλη στην ΕΡΤ

Κάτια Ζυγούλη

Πότε θα δούμε τις νέες "Ιστορίες μόδας" στους δέκτες μας;

Φως στην άκρη του τούνελ φαίνεται για την Κάτια Ζυγούλη και τη συνεργασία της με την ΕΡΤ. Πιο συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο θα βρεθεί τελικά σύντομα στις οθόνες μας μέσα από την παρουσίαση της εκπομπής «Ιστορίες Μόδας».

Τι συνέβη όμως και άλλαξε η κατάσταση για την εβδομαδιαία εκπομπή;

Πριν από λίγες μέρες, η ΕΡΤ γνωστοποίησε πως την παρούσα χρονική στιγμή η εταιρεία παραγωγής δεν μπορεί να αντέξει το κόστος των επεισοδίων στο νέο κύκλο της εκπομπής μόδας που φτάνει τα 180.000 ευρώ. Έτσι, οι “Ιστορίες Μόδας” με την Κάτια Ζυγούλη, σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ έμπαιναν στον πάγο ομόφωνα χωρίς ωστόσο να είχε γίνει σαφές εάν θα γίνει νέος διαγωνισμός για να βρεθεί καινούργια εταιρεία παραγωγής που θα εκτελέσει το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Σήμερα, μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι Yes», η δημοσιογράφος Νάνσυ Νικολαϊδου ανέφερε πως «κάποια στιγμή ο νέος κύκλος της εκπομπής πάγωσε και πολλοί έσπευσαν να πουν ότι ματαιώνεται και δεν θα βγει στον αέρα λόγω κόστους. Αυτό, όμως, απείχε από την πραγματικότητα. Υπήρχαν κάποια προβλήματα με την εταιρεία παραγωγής και αυτό που ήθελε η ΕΡΤ και απλά πάγωσε για λίγο μέχρι να βρουν μια καινούργια εταιρεία παραγωγής».

«Η καινούργια εταιρεία παραγωγής βρέθηκε, οι Ιστορίες Μόδας ξεκινούν κανονικά με την Κάτια Ζυγούλη και μάλιστα με το ίδιο ακριβός κόστος που είχε εγκριθεί αρχικά. Στα τέλη του μήνα, αρχές του επόμενου, θα έχει κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας» συμπλήρωσε.

Αναμένουμε να δούμε το νέο βήμα από την Κάτια Ζυγούλη…