Κόλαφος για το MasterChef η Κατερίνα Λένη – «Συνέβησαν πράγματα που με έκαναν να ντραπώ»

MasterChef

"Συνέβη κάτι ιδιαίτερο που δεν μπορούμε να το πούμε σε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή", λέει η Κατερίνα Λένη για το MasterChef.

Η Κατερίνα Λένη, το πρόσωπο που συγκέντρωσε το περισσότερο ενδιαφέρον στο φετινό MasterChef, αποχώρησε το βράδυ της Τρίτης από τον διαγωνισμό. Το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε Στη φωλιά των Κου Κου. Τα ερωτήματα ήταν πάρα πολλά κι εκείνη δεν δίστασε να κάνει πολλές αποκαλύψεις. Μάλιστα, επειδή είναι αρκετά αυτά που έχει να καταθέσει, η Κατερίνα Λένη θα είναι και την Πέμπτη Στη φωλιά των Κου Κου. Μερικά από όσα λέει, θα συζητηθούν…

Τι συνέβη το προηγούμενο βράδυ;

Το προηγούμενο βράδυ δεν ήταν πάρα πολύ ευχάριστο. Η προηγούμενη μέρα ήταν φορτισμένη από πολλές απόψεις κι εμένα με επηρέασε. Συνέβη κάτι ιδιαίτερο που δεν μπορούμε να το πούμε σε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή. Έγινε ένα πολύ άσχημο παρασκήνιο την προηγούμενη μέρα, όταν είχαμε το τεστ δημιουργικότητας και το mystery box, η μέρα έληξε πολύ άσχημα, συνέβησαν πράγματα που με έκαναν να ντραπώ σαν Κατερίνα.

Η Ντέμη έφαγε ζωϊκά σαλάμια μπροστά μου

Το βράδυ αυτό που συνέβη αυτό το γεγονός, η Ντέμη έφαγε ζωϊκά σαλάμια, ήμουν μπροστά. Έφτιαχνα δικό μου τοστ και ήρθε πήρε το ψωμί του τοστ, σαλάμι, γαλοπούλα, τυρί ζωικά και τα έβαλε στην τοστιέρα και τα έψησε. Το έφαγε μπροστά μου.

Γιατί είχε τόσο μεγάλη κόντρα με τον Γιώργο;

Δεν υπήρξε στιγμή στο παιχνίδι που να υπήρξε κάποιο άλλο συναίσθημα για τον Γιώργο. Δεν τον μισώ, απλά δεν ταιριάζαμε σαν άνθρωποι. Τις ημέρες που είχαμε ρεπό και μείναμε στο σπίτι, μου υπέδειξε την πόρτα του σπιτιού. «Άμα δεν σου αρέσει εδώ μέσα, εκεί είναι η πόρτα να την ανοίξεις και να σηκωθείς να φύγεις», μου είπε. Κι εκεί του είπα εγώ ότι «ο πρώτος που θα φύγεις θα είσαι εσύ και μετά εγώ» και έτσι έγινε.

Κάποιοι είναι πεταμένα λεφτά

Οι άνθρωποι είναι σαν την μετοχές. Ορισμένοι σε βάθος χρόνου είναι σταθερές αξίες και κάποιοι πεταμένα λεφτά. Όταν έσωσα τον Διονύση ήταν πολύ αρχή, πολύ σωστά έπραξα, δεν έχω μετανιώσει. Απλά επειδή έμεινα καιρό, έγιναν πολλά…

Αναμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις αποκαλύψεις που θα κάνει αύριο η Κατερίνα Λένη για κάποιους παίκτες του MasterChef.