Κι όμως, ελεύθερη η Κάτια του GNTM – «Έχουμε χωρίσει εδώ και ένα μήνα»

Κάτια Ταραμπάνκο

"Δεν ξέρω σίγουρα ποια είναι πλέον..."

Ένα βήμα πριν τον τελικό του GNTM, ο σύντροφος του φαβορί αποκαλύπτει τον χωρισμό τους! Ο λόγος για τον Γιάννη Χαλβατζή, ο οποίος μίλησε στο «Μεσημέρι YES» για την πρώην σύντροφο του, Κάτια Ταραμπάνκο.

Αν και θα δούμε τον Γιάννη Χαλβατζή να φωτογραφίζεται μαζί με την διαγωνιζόμενη του GNTM στην τελική δοκιμασία, γνωστοποίησε πως οι δυο τους έχουν χωρίσει εδώ και έναν μήνα!

«Η αλήθεια είναι ότι κατέβασα κάποιες φωτογραφίες μας, όχι όλες, αυτές που ανέβηκαν όσο βρισκόταν στο παιχνίδι μόνο. Ήταν φωτογραφίες που ανέβηκαν χωρίς να το γνωρίζει σε περίοδο τεράστιων αλλαγών. Ήταν φωτογραφίες που απεικόνιζαν δυο παιδιά που το ζούσαν. Για μένα η όποια φωτογραφία, από τη στιγμή που τραβιέται, εγκλωβίζει μέσα της τη στιγμή, το συναίσθημα, τη διάθεση κλπ. Το πιο σημαντικό είναι ότι, όταν στο μέλλον πέσει στα χέρια σου ξανά η εκάστοτε φωτογραφία, ξαναζείς τη στιγμή και ανάλογα με το σημείο που βρίσκεσαι πλέον στη ζωή σου… γελάς ή λυπάσαι. Τις κατέβασα λοιπόν γιατί δεν θέλω να μπαίνω και να βγαίνω σε αυτή τη συναισθηματική δίνη. Έχουμε χωρίσει με τη Κάτια περίπου ένα μήνα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Για μένα θα είναι πάντα η μικρή μου, το ότι χωρίσαμε δεν αναιρεί το τι έχουμε περάσει και μόνο λίγα δεν τα λες. Είναι άσχετο με το χωρισμό μας, όμως, πχ πως είναι στα ζώδια… Υπάρχουν τα ερωτικά, τα οικονομικά και τα επαγγελματικά και είναι ξεχωριστές κατηγορίες χωρίς να επηρεάζουν η μία την άλλη, έτσι και εμείς!» πρόσθεσε ο πρώην σύντροφος του νεαρού μοντέλου του GNTM.

«Είχαμε χωρίσει αρκετά πριν το παιχνίδι. Μόλις γυρίσαμε από το Μαρόκο, πέρασα μια δύσκολη περίοδο με αποτέλεσμα να απομακρυνθώ και ταυτόχρονα να απομακρύνω και την Κάτια. Λίγο πριν μπει στο παιχνίδι, βρεθήκαμε ξανά και είπαμε κάποια πιο ουσιαστικά πράγματα για εμάς και το μέλλον γενικά. Όλο το διάστημα που βρισκόταν στο παιχνίδι μιλούσαμε μια φορά τη βδομάδα τηλεφωνικά και διατηρούσαμε αυτή τη σχέση – επαφή σε νορμάλ επίπεδα. Δεν περίμενα ένα ριάλι για να μου δείξει την Κάτια, εγώ την ξέρω πολύ καλά. Αυτό που δεν ξέρω σίγουρα είναι το ποια είναι πλέον και το λέω από την άποψη ότι έχουμε καιρό να ανοιχτούμε ο ένας στον άλλο όπως παλιά» παραδέχθηκε ο Γιάννης Χαλβατζής.

«Σίγουρα την άλλαξε το παιχνίδι, εδώ άλλαξε εμένα…» κατέληξε ο πρώην σύντροφος της φιναλίστ του GNTM.