«Κεραυνοί» από τον Γιάννη Φλωρινιώτη στον Λευτέρη Πανταζή – «Μόλις με βλέπει, κρύβεται»

Γιάννης Φλωρινιώτης

"Τόσα χρόνια στην καριέρα σου δεν έχεις κάνει κάτι εσύ;"

Ο Γιάννης Φλωρινιάτης μίλησε στην κάμερα του «Μεσημέρι YES» και έριξε «με το γάντι» τα νέα του βέλη αποδέκτης των οποίων ήταν ο Λευτέρης Πανταζής. «Ποιος δεν έχει αδικήσει κανέναν; Αδίκησε πρώτα απ’ όλα εμένα» δήλωσε, μέσα σε όλα, ο τραγουδιστής.

«Την Άντζελα Δημητρίου και τον Λευτέρη Πανταζή τους ξέρω από τις αρχές του ’70. Πως έχουν ο ένας 40 και ο άλλος 30 χρόνια στο χώρο;» αναρωτήθηκε αρχικά ο Γιάννης Φλωρινιώτης, προσθέτοντας: «Τι πάνε να κρύψουν… Και αυτό που έγινε τώρα με τον Γιώργο Τσαλίκη, η Άντζελα συνηθίζει να τα κάνει αυτά. Δηλαδή πάνω που είναι να κάνει πρεμιέρα, σηκώνεται και φεύγει».

Όσον αφορά την κόντρα που διατηρεί με τον Λευτέρη Πανταζή, ο τραγουδιστής θέλησε να δώσει άπλετο φως στην αλήθεια του. «Λέει πως δεν έχει αδικήσει κανέναν και κοιμάται ήσυχος. Το βλέπω αυτό και τρελαίνομαι. Ποιος δεν έχει αδικήσει κανέναν; Αδίκησε πρώτα απ’ όλα εμένα κλέβοντας μας το τραγούδι «Φιλάκια» και είχαμε δικαστήρια. Τον καλέσαμε να ακούσει το πρόγραμμα μας και, μόλις άκουσε το τραγούδι, πήγε κρυφά και το έκανε. Τόσα χρόνια στην καριέρα σου δεν έχεις κάνει κάτι εσύ; Και λες ότι έκανε ο Φλωρινιώτης;»

«Εκτός από μένα και την κόρη μου, που της είχε πάρει το τραγούδι «Καρδιοπάθειες», είχε πάρει και το τραγούδι ενός παιδιού από την Θεσσαλονίκη. Το «Ταραχή» το είχε πληρώσει το παιδί και, επειδή είδε αυτός ότι το τραγούδι είχε αρχίσει να αρέσει, πήγε το ηχογράφησε. Το παιδί αρρώστησε» πρόσθεσε ο Γιάννης Φλωρινιώτης στην κάμερα της εκπομπής του OPEN.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης αποκάλυψε, επίσης, ένα παρασκήνιο που είχε συμβεί σε σχήμα του Λευτέρη Πανταζή από το οποίο είχε αποχωρήσει η Ιωάννα Κουταλίδου.

«Μόλις με βλέπει, κρύβεται» σχολίασε λιτά ο τραγουδιστής σε ερώτηση της δημοσιογράφου για την αντίδραση που θα είχε σε μια μελλοντική τους συνάντηση.