Κάτια Ταραμπάνκο: Τα παρασκήνια του GNTM, το “σοκ” με τον πρώην της στον τελικό και η νέα σχέση

Κάτια Ταραμπάνκο

«Η Ελευθερία δεν ξέρω αν πραγματικά είναι ένα χαμογελαστό κορίτσι ή της είπαν να το παίζει καλή».

Την Κάτια Ταραμπάνκο υποδέχθηκε η Ελεονώρα Μελέτη στα “Μεσάνυχτα”. Η μία από τις δύο νικήτριες του GNTM άνοιξε την καρδιά της, αποκάλυψε το πώς βίωσε την εμπειρία της στο σπίτι των μοντέλων, παραδέχθηκε ότι ένιωσε τεράστια αμηχανία όταν αντίκρισε τον εν διαστάσει σύντροφό της στη δοκιμασία του τελικού, ενώ αναφέρθηκε και στη νέα της σχέση με τον ψυχολόγο και επιχειρηματία Γιώργο Λάγιο.

«Μετά το GNTM υπήρχαν πολλά σχόλια που έκρυβαν μίσος και θεωρώ ότι ήταν άδικο. Έγινα πάρα πολύ σκληρή όταν βγήκα από το παιχνίδι. Η συγκατοίκηση μέσα στο σπίτι του GNTM ήταν δύσκολη γιατί είμαι ένας μοναχικός άνθρωπος. Η μητέρα μου ήθελε να ασχοληθώ με το μόντελινγκ.

Με τη Μαρία Μιχαλοπούλου υπήρχαν παρεξηγήσεις που όμως τελείωναν. Όταν επιλέγεις να είσαι μοντέλο πρέπει να είσαι ανοιχτή σε όλα για να σταθείς στην αγορά. Χαρακτηρίστηκα κακιά μέσα στο παιχνίδι, αλλά εγώ είχα στόχο μόνο τη νίκη. Η Ελευθερία δεν ξέρω αν πραγματικά είναι ένα χαμογελαστό κορίτσι ή της είπαν να το παίζει καλή. Είχε βγει στον αέρα που μιλούσε με το αγόρι της και της έλεγε να το παίξει καλή.

Όταν βγήκα από το σπίτι του GNTM πήρα το αμάξι μου και βγήκα στους δρόμους. Με σταματάει ο κόσμος στο δρόμο και μου ζητάει συμβουλές αυτοπεποίθησης. Έγινα ανταγωνιστική μέσα στο GNTM. Το προτέρημά μου είναι η αντίληψη της δουλειάς. Ο Δημήτρης Σκουλός με βοήθησε να εξελιχθώ σαν μοντέλο. Όταν είδα τον πρώην σύντροφό μου στον τελικό έπαθα σοκ.

Με το νέο μου σύντροφο γνωριστήκαμε μετά το παιχνίδι σε μια κοινή παρέα. Το μυαλό του συντρόφου μου ήταν αυτό που μου κίνησε το ενδιαφέρον. Είναι ανοιχτόμυαλος και κοιτάμε μόνο το “μαζί”. Με τον πρώην μου δεν ξαναμιλήσαμε μετά το τέλος της σχέσης μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα του GNTM», είπε η Κάτια Ταραμπάνκο.