Κατερίνα Καραβάτου σε Κέισι Μίζιου: «Αυτό δεν μου άρεσε καθόλου»!

Κέισι Μίζιου

"Αυτή η στιγμή είναι πολύ δυσάρεστη, θέλω να την ξεχάσω και δεν μπορώ. Είναι ένα στίγμα πολύ μελανό μες στο παιχνίδι"!

Η Κέισι Μίζιου πραγματοποίησε την πρώτη της επίσκεψη μετά το τέλος του GNTM, Στη φωλιά των Κου Κου. Η φιναλίστ του reality μόδας μίλησε για όλα. Η καταγωγή της, τα παιδικά χρόνια, η απόφαση να μπει στο GNTM, ο σύντροφός της και οι στιγμές της μέσα στο σπίτι του Greece’s Next Top Model.

«O Δημήτρης δεν πέταξε και τη σκούφια του όταν έμαθε πως θα πάω στο GNTM… Όταν τον είδα στο GNTM νόμιζα πως κάποιος μου κάνει πλάκα, δεν το πίστευα. Κλείσαμε ενάμιση χρόνο μαζί, αλλά έξι μήνες ήμουν στο παιχνίδι. Είναι σαν να ξεκινήσαμε από την αρχή. Σκέφτομαι το μέλλον μου με τον Δημήτρη και μια κοινή πορεία. Είμαστε ερωτευμένοι και κάποια στιγμή, εφόσον έρθουν όλα καλά, θα δούμε. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να είμαι εγώ καλά ψυχικά, γιατί στην αρχή ήμουν πολύ στρεσαρισμένη» τόνισε η Κέισι Μίζιου.

«Ήρθε εκείνη η μέρα που έχετε μείνει τέσσερις, κάθεστε στον καναπέ και την πέφτετε πολύ άσχημα στην Μαρία. Εμένα αυτό δεν μου άρεσε καθόλου!», είπε η Κατερίνα Καραβάτου στην καλεσμένη της και η Κέσι Μίζιου πήρε τον λόγο για να απαντήσει:

«Κι εμένα όταν το είδα δεν μου άρεσε, το είχα ξεχάσει κιόλας. Όταν το είδα πληγώθηκα γιατί ήταν πολύ άτοπο, χωρίς λόγο και αιτία. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν μπορώ να το ψυχολογήσω. ήταν το μόνο σκηνικό από όλο το παιχνίδι που με έχει στεναχωρήσει. Έχουμε μιλήσει με την Μαρία, δεν χάλασαν οι σχέσεις μας».

«Αυτή η στιγμή είναι πολύ δυσάρεστη, θέλω να την ξεχάσω και δεν μπορώ. Είναι ένα στίγμα πολύ μελανό μες στο παιχνίδι», κατέληξε η Κέισι Μίζιου.