Και όμως, η Ειρήνη Τσοκούνογλου έβαλε «τα γυαλιά» στον Μουζουράκη στο Voice

The Voice

Όρθιος χειροκροτούσε ο Σάκης Ρουβάς!

Στη σκηνή του The Voice βρέθηκε, στον ημιτελικό της Κυριακής, η Ειρήνη Τσοκούνογλου με στόχο μια θέση στην μεγάλο τελικό. Η εντυπωσιακή διαγωνιζόμενη από την ομάδα του Σάκη Ρουβά δεν μπορούσε παρά να γοητεύσει ξανά τους coaches αλλά και το τηλεοπτικό κοινό.

Αυτή την φορά, η Ειρήνη Τσοκούνογλου μαζί με τον coach της επέλεξαν την επιτυχία που όλοι γνωρίσαμε από την Άννα Βίσση, «Μαύρα γυαλιά» και έδωσε τον καλύτερο της εαυτό για να κερδίσει εκείνη το ένα από τα τέσσερα πολυπόθητα εισιτήρια για το φινάλε του The Voice την ερχόμενη εβδομάδα.

Η αντίδραση, μάλιστα, του Πάνου Μουζουράκη για την εμφάνιση της Ειρήνης ήταν απολαυστική!

«Ειρήνη μου, μου έβαλες τα γυαλιά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Μουζουράκης αμέσως μετά την εμφάνιση της νεαρής τραγουδίστριας φορώντας, πράγματι, μαύρα γυαλιά κατά την κριτική του.

«Μαύρα γυαλιά φοράω τώρα εγώ και πραγματικά ήσουν τόσο υπέροχη… Χαίρομαι πάρα πολύ που υπάρχουν τέσσερα εισιτήρια για τον τελικό. Τα δύο θέλω να πάνε στη δική μου ομάδα αλλά το ένα από αυτά τα τέσσερα σίγουρα ανήκει σε σένα» πρόσθεσε ειλικρινώς ο coach του The Voice προς την Ειρήνη Τσοκούνογλου.

Λίγο νωρίτερα, επίσης, ο Σάκης Ρουβάς ήταν ενθουσιώδης ξανά στα σχόλια του. «Εμφάνιση τελικού, όχι ημιτελικού, ήταν αυτή. Μπράβο, μπράβο, μπράβο Ειρήνη! Ήσουν τόσο καλή, τόσο μέσα στο τραγούδι, τόσο οι νότες σου ήταν τέλειες που είμαι ενθουσιασμένος! Μπράβο, αυτό είσαι εσύ» ανέφερε με χαμόγελο ο Σάκης Ρουβάς στην διαγωνιζόμενη από την ομάδα του.

Όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα της βραδιάς, η εμφάνιση αυτή της Ειρήνης Τσοκούνογλου ενθουσίασε και το τηλεοπτικό κοινό που της έδωσε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του The Voice, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου.