Ημιτελικός X Factor: Αποχώρησαν μια στροφή πριν το μεγάλο φινάλε

Χ Factor

"Αντίο" για δύο διαγωνιζόμενους...

Ένα μόνο live μένει ακόμα ως την οριστική αυλαία του X Factor. Μέχρι δηλαδή να αναδειχθεί η κορυφαία φωνή του τάλεντ σόου του OPEN!

Σε αυτό το επεισόδιο, όμως, στον ημιτελικό του X Factor, οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ξεχωριστές ερμηνείες από τους πέντε εναπομείναντες διαγωνιζόμενους αλλά στο τέλος δύο ήταν εκείνοι που δεν κατόρθωσαν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο.

Κάθε διαγωνιζόμενος είχε, αυτή τη φορά, δύο ευκαιρίες μιας και όλοι ερμήνευσαν δύο τραγούδια στην σκηνή του X Factor. Έπειτα από τις εμφανίσεις, λοιπόν, το τηλεοπτικό κοινό κλήθηκε να αποφασίσει και να περάσει στην επόμενη φάση τους αγαπημένους του τραγουδιστές.

Οι διαγωνιζόμενοι που συγκέντρωσαν τις λιγότερες ψήφους ήταν οι Άνω Κάτω από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους που αποχώρησαν απευθείας από το τάλεντ σόου. Αμέσως μετά, σε μια τελευταία αναμέτρηση με στόχο μία μόνο θέση, βρέθηκαν ο Kωνσταντίνος Στίνης AC με την κριτική επιτροπή να διχάζεται και να δίνει” τους δύο διαγωνιζόμενους στο τηλεοπτικό κοινό.

Εκεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση από την Δέσποινα Βανδή, τις λιγότερες ψήφους συγκέντρωσε ο παίκτης από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το τάλεντ σόου, κυριολεκτικά, μια στροφή πριν το μεγάλο φινάλε. Τον τελικό που θα πραγματοποιηθεί ζωντανά την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις 21:00.

Οι παίκτες του X Factor που συνεχίζουν στον μεγάλο τελικό:

Χρήστος Μάστορας (Αγόρια 16-24): Γιάννης Γρόσης, Δημήτρης Παπατσάκωνας.

Μιχάλης Τσαουσόπουλος (Κορίτσια 16-24): –

Μελίνα Ασλανίδου (Άνω των 25 ετών): –

Γιώργος Θεοφάνους (Groups): AC.