Η Ζωζώ Σαπουντζάκη θυμάται την πιο ξεχωριστή Πρωτοχρονιά με «κοτιγιόν και σερπαντίνες»

Ζωζώ Σαπουντζάκη

"Δούλευα σε ένα πολύ ωραίο μαγαζί. Είχα κάνει οντισιόν και άρεσα στους ξένους..."

Ποδαρικό στη νέα χρονιά έκαναν τα ωραιότερα πόδια, όπως ορθά σημειώθηκε, από την Ζωζώ Σαπουντζάκη στο Πρωινό. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη και θυμήθηκε, μέσα σε όλα, την πιο ξεχωριστή Πρωτοχρονιά της ζωής της!

«Η πιο ξεχωριστή Πρωτοχρονιά ήταν στην Αμερική» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη. «Δούλευα σε ένα πολύ ωραίο μαγαζί. Είχα κάνει οντισιόν και άρεσα στους ξένους αν και δεν ήξερα να μιλάω αγγλικά. Άρχισα να λέω I want και I want… Και γιορτάσαμε την Αποκριά, το καρναβάλι, όλα μαζί! Κοτιγιόν, σερπαντίνες και ήταν από τις ωραιότερες Πρωτοχρονιές της ζωής μου» συμπλήρωσε.

«Γυμνάζομαι πολύ στη θάλασσα. Όλα. Κοιλιά, πόδια, μες στη θάλασσα γίνονται» δήλωσε, επίσης, η σταρ της σκηνής. «Πάντα προσέχω και είμαι στα κιλά μου. Για αυτό και φοράω ρούχα που τα έχω 25 χρόνια. Είναι μεγάλη δουλειά να λέω πως θέλω να φορέσω αυτό το φόρεμα και να μπορώ να το φοράω».

«Το 2020 θα ήθελα να μου φέρει την Κινέτα αλλά αποκλείεται να μου τη φέρει, δεν γίνεται» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, συγκινημένη η Ζωζώ Σαπουντζάκη!