Η Ζένια Σολδάτου αποκαλύπτει για το Power of Love και τον Bill Σαντριά

Ζένια Σολδάτου

"Με έναν παίκτη που υπήρξε κάτι ερωτικό μετά, ήταν μια δυσάρεστη εμπειρία για μένα".

Έναν χρόνο μετά τη συμμετοχή της στο Power of Love, η Ζένια Σολδάτου εξομολογείται για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με το τέλος του παιχνιδιού, για τη σχέση της με τον Bill Σαντριά αλλά και για το επάγγελμα που αποφάσισε να ακολουθήσει από εδώ και πέρα.

«Αντιμετωπίζω κρίσεις πανικού. Μου είπαν να επισκεφθώ έναν ειδικό, για αντικαταθλιπτικά. Μέσα στο παιχνίδι, αλλά και όταν τελείωσε, πέρασα αρκετά δύσκολα ψυχολογικά.

Με έναν παίκτη που υπήρξε κάτι ερωτικό μετά, ήταν μια δυσάρεστη εμπειρία για μένα. Με τον Βασίλη Χαλκιά δεν είμαστε μαζί πια. Είχα κάνει σχέση και με τον Bill Σαντριά, ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε καθαρά να εκμεταλλευτεί κάποιες καταστάσεις και αυτό έγινε.

Αντικειμενικά, η Άννα δεν άξιζε να είναι νικήτρια.

Ο Βασίλης Χαλκιάς μου είχε πει πως άνθρωπος της παραγωγής του είχε πει να είναι λίγο πιο αντιδραστικός, να έχει πιο πολύ ένταση. Μας είχαν πει στην αρχή του reality, πως μετά το παιχνίδι θα ανοίξουν πολλές πόρτες για μας. Δεν είχαμε καμία βοήθεια. Το μόνο που κερδίσαμε ήταν να ανεβάσουμε κάποια μεροκάματα σε κάποια μαγαζιά που δουλεύαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ζένια Σολδάτου.

Πλέον η Ζένια Σολδάτου αποφάσισε να ασχοληθεί με το εμπόριο τροφίμων.