Η Βίκυ Σταυροπούλου απαντά για το Κάτω Παρτάλι, το Globetrotters και το «Ταλέντο»

Βίκυ Σταυροπούλου

"Όλα αυτά τα διαβάζω και εγώ..."

Έξω από το θέατρο Αλίκη βρέθηκε η κάμερα των Κου Κου για να συναντήσει την Βίκυ Σταυροπούλου και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη λίγο πριν την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούν. Εκεί, ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας ρώτησε για όλα όσα γράφονται και ακούγονται την ηθοποιό.

«Δεν είπα ότι θα ήθελα να κάνω κάτι στο Globetrotters. Με ρώτησαν αν θα γίνει το ταξιδιωτικό και είπα ότι, εάν ήταν κάτι που μου έκανε κλικ…» ανέφερε χαρακτηριστικά η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Σου ‘χω νέα! Δεν μπορεί να πάει γιατί σκίζουμε στο Μάμα Ρόζα στο θέατρο Αλίκη» σημείωσε με χιούμορ ο αγαπημένος της φίλος, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης την ώρα που ο δημοσιογράφος του STAR παρουσίασε δυο ωραιότατα εισιτήρια με ανοιχτό προορισμό για το Globetrotters. «Κανονικά, αφού μένουμε μαζί, δεν πρέπει να πεις που είναι το εισιτήριο του Χατζηπαναγιώτη;» πρόσθεσε ο δημοφιλής ηθοποιός προς την Βίκυ Σταυροπούλου.

Όσον αφορά την προοπτική επιστροφής του σίριαλ «Κάτω Παρτάλι», η Βίκυ Σταυροπούλου ανέφερε: «Όλα αυτά τα διαβάζω και εγώ, ωραία ακούγονται, ας αφήσουμε τη ζωή να μας οδηγήσει».

«Δεν ισχύει πως μου έχουν κάνει πρόταση για την κριτική επιτροπή του Ελλάδα έχεις ταλέντο» σημείωσε, επίσης, η ηθοποιός για το τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ.