Η Βίκυ Κάβουρα συγκλονίζει – «Τις πρώτες μέρες με τον κορονοϊό έκλαιγα πολύ»

Βίκυ Κάβουρα

Όσα εκμυστηρεύτηκε η ηθοποιός για την μητέρα της...

Μέσω skype παραχώρησε συνέντευξη η Βίκυ Κάβουρα στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και τον δημοσιογράφο Σωτήρη Καραμίντζα. Η όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε στις δύσκολες μέρες που όλοι βιώνουμε με την έξαρση του κορονοϊού στη χώρα μας ενώ εστίασε στην αγωνία που είχε για την μητέρα της, η οποία είναι νοσηλεύτρια.

«Τις πρώτες μέρες έκλαιγα πολύ και ανησυχούσα να μην πάθει κάτι η οικογένεια μου. Η μαμά μου είναι νοσηλεύτρια και αρρώστησε μόλις ξεκίνησε ο ιός με λοίμωξη του αναπνευστικού. Οπότε πέρασα λίγο δύσκολα. Τώρα είναι καλύτερα όμως» σημείωσε με ειλικρίνεια η Βίκυ Κάβουρα.

«Ήμουν ο άνθρωπος που έμπαινα στο σπίτι και ήμουν συνέχεια με τα αντισηπτικά κάτω από τα παπούτσια. Δεν αγόρασα τώρα αντισηπτικά και τέτοια, είχα αρκετή κάβα» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, η όμορφη ηθοποιός.  «Σκεφτόμουν, επίσης, ότι όποιον άνθρωπο γνωρίζω θα του λέω, «τι έκανες την περίοδο της καραντίνας;». To πως έχει διαλέξει και επιλέξει ο καθένας να διαχειριστεί τον χρόνο του αυτή την περίοδο σημαίνει πάρα πολλά για τον χαρακτήρα του».

Παράλληλα, η Βίκυ Κάβουρα ανέφερε πως καλώς εχόντων των πραγμάτων θα επιστρέψει στα τέλη του μήνα το J2US στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.