Η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο OPEN με διπλό ρόλο;

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Με εκπλήξεις στο "Πάμε Πακέτο"!

Με ιδιαίτερη προσοχή φαίνεται πως ετοιμάζει τα επόμενα της βήματα η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Έπειτα από την αιφνίδια διακοπή της συνεργασίας με τον Alpha, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια φροντίζει το «Πακέτο» της να βρεθεί άμεσα ξανά σε επικοινωνία με το τηλεοπτικό κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ετοιμάζει βαλίτσες για το OPEN σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Ευτυχείτε».

«Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έρχεται με διπλό ρόλο στο OPEN. Έρχεται με το Πάμε Πακέτο αλλά και σαν παίκτρια στο Just the two of us» αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου με τη συνεργάτιδα της, Τζορτζέλα Κόσιαβα να συνεχίζει την είδηση.

«Δέχθηκε πρόταση από τον Νίκο Κοκλώνη και την δέχθηκε με πολλή μεγάλη χαρά η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Θέλει να το κάνει και να την δούμε σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο από ότι την έχουμε συνηθίσει. Θα δούμε και την καλλιτεχνική της πλευρά πέρα από την δημοσιογραφική. Το Πάμε Πακέτο, επίσης, θα επιστρέψει οσονούπω εδώ στο OPEN. Ένα Πακέτο πολύ ανανεωμένο, ανατρεπτικό και διαφορετικό. Πέρα από τις συγκλονιστικές ιστορίες των ανθρώπων που έχουμε συνηθίσει να μας συγκινούν, θα δούμε και προσωπικές ιστορίες διάσημων ανθρώπων» πρόσθεσε η δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής.

Μένει, μόνο, να δούμε εάν θα επιβεβαιωθεί η είδηση…