Η Βίκυ Χατζηβασιλείου «καρφώνει» τον «τέταρτο» Alpha αλλά ο Γιώργος Λιάγκας έχει αντιρρήσεις

Βίκυ Χατζηβασιλείου

"Καταγράφω μια κατάσταση και λέω ότι πραγματικά λυπάμαι πολύ που από πρώτο κανάλι που ήταν, έγινε τέταρτο".

Την Βίκυ Χατζηβασιλείου συνάντησε ο Αρτ από την εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και η κουβέντα δεν άργησε να φτάσει στον Alpha και το άδοξο τέλος της πολυετούς συνεργασίας τους. Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να «καρφώσει» το κανάλι, σημειώνοντας ότι φέτος είναι τέταρτο σε τηλεθέαση.

«Το 2019 μου άφησε γλυκόπικρη γεύση. Από τη μία το Πάμε Πακέτο που έκλεισε με εξαιρετική επιτυχία, με πολύ υψηλά νούμερα και από την άλλη το σταμάτημα αυτής της εκπομπής. Κλείνουν οι κύκλοι για να ανοίξουν καινούριοι. Ήθελα να αποχαιρετήσω τον κόσμο με πιο ξεκάθαρη θέση. Εγώ τελείωσα με τον Alpha, προχωράω στο Vita -έχω κάνει το Vicky’s Vita. Ότι με ζητάει ο κόσμος και με θέλει στην τηλεόραση, ας τα ακούει ο Alpha. Καταγράφω μια κατάσταση και λέω ότι πραγματικά λυπάμαι πολύ που από πρώτο κανάλι που ήταν, έγινε τέταρτο. Όχι φυσικά εξαιτίας της αποχώρησής μου συγκυριακό ήταν αυτό. Έγιναν χίλιες άλλες κινήσεις που οδήγησαν στην τέταρτη θέση. Δεν μου ταιριάζει το τηλεπαιχνίδι, έχω κι εγώ ένα περιθώριο κι ένα δικαίωμα επιλογής στο τι θα κάνω», είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε κάποιες αντιρρήσεις σχετικά με την τοποθέτηση της παρουσιάστριας, τις οποίες και εξέφρασε: «Με το να λέει ότι ο Alpha είναι τέταρτος, «μικραίνει» η Βίκυ, που δεν το έχει ανάγκη γιατί είναι τεράστια παρουσιάστρια. Ξέρει ο κόσμος αν είναι τέταρτος ο Alpha, του χρόνου μπορεί να είναι πρώτος, δεν έχει να κάνει αυτό. Το λέω με αγάπη επειδή ξέρω ότι είναι από τα πρώτα ονόματα στην Ελλάδα».