Η Βίκυ Χατζηβασιλείου και η συγκίνηση για το τέλος του Πάμε Πακέτο

Βίκυ Χατζηβασιλείου

"Εγώ δεν θα το σταματούσα ποτέ το Πάμε Πακέτο μόνη μου".

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου κάθισε απέναντι από τον Νίκο Μουτσινά το μεσημέρι της Δευτέρας και η κουβέντα έφτασε, κατά το αναμενόμενο, στον Alpha και το Πάμε Πακέτο. Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι αιφνιδιάστηκε από την διακοπή της εκπομπής, ενώ κάποια στιγμή βούρκωσαν τα μάτια της.

«Μου ήρθε ξαφνικό. Είπα ΟΚ, ήρθε κάτι ανατρεπτικό, εγώ τώρα πρέπει να το διαχειριστώ και ή θα πω τι είναι αυτό που με βρήκε ή θα περάσω από την άλλη πλευρά και θα μετουσιώσω την όλη αλλαγή σε δημιουργία και αυτό έκανα. Εγώ δεν θα το σταματούσα ποτέ το Πάμε Πακέτο μόνη μου. Άρα, λοιπόν, έρχεται το σύμπαν και με υποχρεώνει να κάνω μία μεταστροφή, μια αλλαγή, μια μετεξέλιξη.

Μου ανακοινώθηκε τηλεφωνικά. Η κάθε διοίκηση δικαιούται να κάνει ό,τι θέλει με το πρόγραμμά της. Απλά θέλει μια διαχείριση πιο φινετσάτη, σε ανθρώπους που 17 χρόνια σου έδωσαν πρωτιές. Μου έγινε πρόταση την ίδια στιγμή τηλεφωνικά για να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι. Είναι πάρα πολύ ωραία τα τηλεπαιχνίδια, όμως εγώ έχω δημιουργήσει μια άλλη τηλεοπτική ταυτότητα, που δεν μου ταιριάζει το τηλεπαιχνίδι», είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το πού και πώς θα την ξαναδούμε τηλεοπτικά.