Η Βασιλική Μιλλούση στην πρώτη συνέντευξη μετά το ερχομό του μωρού της

Βασιλική Μιλλούση

"Κλάψαμε πολύ την πρώτη φορά που πήραμε το μωράκι αγκαλιά"

Την πρώτη συνέντευξη μετά τον ερχομό του παιδιού της παραχώρησε η Βασιλική Μιλλούση στην Μαρία Αντωνά και στην κάμερα του Happy Day. Η καλλονή αθλήτρια μίλησε με γλυκύτητα για τις πρώτες μέρες με το μωράκι της, τη στήριξη από τον σύντροφο της, Λευτέρη Πετρούνια και το συναίσθημα πληρότητας.

«Έκανα όλους τους μήνες της εγκυμοσύνης γυμναστικής μέχρι και τον 9ο σχεδόν, στο σπίτι και στο γυμναστήριο. Μου έφτιαχνε την διάθεση η γυμναστική και έκανα όσο μου επέτρεπε η κοιλιά μου» σημείωσε χαρακτηριστικά η Βασιλική Μιλλούση. «Πήρα 9 κιλά σε όλη την εγκυμοσύνη, μου έχουν μείνει ακόμα 2 κιλά για να χάσω».

Όσον αφορά τον ερχομό του πρώτους τους παιδιού, η πανέμορφη αθλήτρια δήλωσε πως «προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδάκι, ήρθε αρκετά γρήγορα και ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη και για τους δυο μας. Οι πρώτοι άνθρωποι που το έμαθαν ήταν η μαμά και η αδελφή μου και μετά ο Λευτέρης γιατί έλειπε σε ταξίδι και δεν ήθελα να του το πω στο τηλέφωνο».

«Όταν το βλέπεις πρώτη φορά λες πως μοιάζει στον μπαμπά του, γιατί τα μάτια και το βλέμμα είναι ίδια, τα υπόλοιπα είναι δικά μου… Θα δείξει, κάθε μέρα αλλάζει» πρόσθεσε, επίσης, η Βασιλική.

Πως αντέδρασε, αλήθεια, στην πρώτη αγκαλιά με το μωράκι της; «Το συναίσθημα που ένιωσα στην πρώτη αγκαλιά δεν μπορώ να το περιγράψω. Έκλαψα πάρα πολύ και εγώ και ο μπαμπάς της. Διαπιστώνεις το μεγαλείο της φύσης, έκλαιγα από συγκίνηση κάθε φορά που την έβλεπα στην αγκαλιά μου» απάντησε με ειλικρίνεια.

Τέλος, η Βασιλική Μιλλούση πρόδωσε με χαμόγελο πως ο αγαπημένος της, Λευτέρης Πετρούνιας «διατηρούσε την κρυφή ελπίδα ότι θα κάναμε αγόρι».