Η Βάσια Παναγοπούλου εξηγεί γιατί ένιωθε «σαν ένα άσχημο κατσαριδάκι»

Βάσια Παναγοπούλου

"Δεν ήμουν η πιο όμορφη από αυτές που δούλευαν με τον Δαλιανίδη"

Στην κάμερα του Happy Day και τον δημοσιογράφο Χρήστο Βαρθαλίτη μίλησε η Βάσια Παναγοπούλου με αφορμή την παράσταση «Ξενοδοχείον ο παράδεισος» που παρουσιάζεται στο θέατρο Alhambra. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, για τα παιδιά της, τη σχέση ζωής με τον Γιάννη Δαλιανίδη και

Έχω τρία παιδιά και δεν θα ήθελα καθόλου να ασχοληθεί κάποιο με την υποκριτική. Δεν θα ήθελα να ζήσουν την αγωνία που περνάει ένας ηθοποιός σε ένα τελείως εποχιακό επάγγελμα εκτός και αν κάποιος που μου πει ότι είναι η εσωτερική του ανάγκη να εκφραστεί» σημείωσε χαρακτηριστικά η Βάσια Παναγοπούλου.

«Με ανακάλυψε ο Γιάννης Δαλιανίδης. Είχε πολύ καλή ψυχή και μου έδωσε τη δυνατότητα, από το πρώτο έτος της σχολής, να υπάρχω στην τηλεόραση. Πράγμα ίσως μαγικό για ένα νέο ηθοποιό. Δεν ήμουν η πιο όμορφη από αυτές που δούλευαν, νομίζω ότι δούλευε με πολύ ωραία κορίτσια. Μερικές φορές ένιωθα τον εαυτό μου σαν να ήμουν ένα άσχημο κατσαριδάκι».

«Όταν με φώναξε ο Θόδωρος Αγγελόπουλος για να παίξω στον «Μελισσοκόμο», τον ρώτησα πως με βρήκε και μου απάντησε πως με είχε δει στα «Λιονταράκια του κυρ Ηλία». Όταν μου είπε πως ήθελε να παίξω την κόρη του Μαστρογιάννη στην ταινία, δεν το πίστευα» σημείωσε, επίσης, η Βάσια Παναγοπούλου σε άλλο σημείο.

Ποια είναι, όμως, η σχέση της ηθοποιού με τον χρόνο; «Είμαι cool με τον χρόνο που περνάει, δεν παθαίνω υστερίες. Μου αρέσω και περισσότερο απ’ ότι νέα».

Τέλος, όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η γνωστή ηθοποιός παραδέχθηκε πως «αυτή την περίοδο είμαι πολύ συγκεντρωμένη στη δουλειά μου. Προφανώς δεν υπάρχει κάτι στη ζωή μου και ίσως καλύτερα γιατί θα με ξεστράτιζε από τον στόχο μου».