Η Βάνια αιφνιδιάζει τον Μουτσινά στον Αρναούτογλου- «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά»

Ματίνα Νικολάου

Πως αντέδρασε ο ηθοποιός και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ;

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, η Ματίνα Νικολάου στο The 2night Show. Η αγαπημένη «Βάνια» από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό μεσημεράκι» θέλησε έπειτα από παρότρυνση του Γρηγόρη να κάνει μια αιφνιδιαστική κλήση στον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, αφού ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε στο τηλεφώνημα, η Ματίνα Νικολάου τον διαβεβαίωσε πως περνάει όμορφα σε αυτή την τηλεοπτική της επίσκεψη ενώ σημείωσε με το γνώριμο της στυλ στον αέρα του The 2night Show πως «με ρώτησε ο Γρηγόρης εάν σε παίρνω και είπα ότι σε παίρνω και σε πήραμε» με τον παρουσιαστή να λύνεται στα γέλια!

Με τη σειρά του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν έκρυψε την χαρά του που ο πρώην συνεργάτης του, Νίκος Μουτσινάς… σηκώνει το τηλέφωνο του! Ο διάλογος ανάμεσα στους τρεις – τον Γρηγόρη, την Ματίνα και τον Νίκο – μοιάζει αν μη τι άλλο απολαυστικός δίχως να είναι εύκολο να τον περιγράψουμε με λόγια

Όσον αφορά την απόφαση να εντάξει στην καθημερινή μεσημεριανή του εκπομπή την Βάνια, ο Νίκος Μουτσινάς πρόδωσε με ειλικρίνεια πως «άπαξ και την γνωρίσεις δεν μπορείς να έχεις άλλες επιλογές. Την γνώρισα πριν από κάποια χρόνια σε ένα θεατρικό, εκεί γεννήθηκε και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά»!

Πως σας φάνηκε, αλήθεια, η έκπληξη από την Ματίνα Νικολάου;