Η Βανέσσα Αδαμοπούλου εκτελεί Ελένη Βιτάλη – Όσα της εμπιστεύτηκε η ερμηνεύτρια

Βανέσσα Αδαμοπούλου

"Ο Ιωάννης Παπαζήσης είναι αυτιστικός στην δουλειά του, πολύ πειθαρχημένος"

Στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» μίλησε, ύστερα από αρκετό διάστημα τηλεοπτικής απουσίας, η Βανέσσα Αδαμοπούλου. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην πρόσφατη συνεργασία που σημείωσε με την Ελένη Βιτάλη ενώ μίλησε με τρυφερά λόγια για τον σύζυγο της, Ιωάννη Παπαζήση.

«Στο Χειμωνιάτικο Πρωί έχει γράφει στίχους και μουσική η ίδια η Ελένη Βιτάλη. Απλά την προσέγγισα τηλεφωνικά, ήταν το πιο απλό πράγμα που θα μπορούσα να κάνω και ήταν πραγματικά πολύ γενναιόδωρη» σημείωσε χαρακτηριστικά η Βανέσσα Αδαμοπούλου με αφορμνή την επανεκτέλεση του αγαπημένου τραγουδιού. «Μου είπε με πολλή μεγάλη χαρά ότι μπορώ να πάρω το τραγούδι αυτό και χαίρεται άλλοι καλλιτέχνες να δοκιμάζουν τα τραγούδια της και να τα τραγουδούν. Αυτό ήταν σούπερ»!

Επίσης, η τραγουδίστρια που γνωρίσαμε μέσα από το soundtrack της κινηματογραφικής ταινίας «Λούφα και παραλλαγή, Σειρήνες στο Αιγαίο» αποκάλυψε πως έχει ήδη γράψει 3 βιβλία εποχής και «το επόμενο το έχω έτοιμο στο συρτάρι μου και θα εκδοθεί άμεσα. Είναι μυθιστορήματα ιστορίκα και θα ήθελα να τα δω να γίνονται μια ταινία ή τηλεοπτικό σίριαλ. Πάντα τα γράφω γιατί βλέπω σκηνές στο μυαλό μου».

Όσον αφορά τον αγαπημένο της σύντροφο, Ιωάννη Παπαζήση με τον οποίο έχουν κάνει σύμφωνο συμβίωσης, η Βανέσσα Αδαμοπούλου παραδέχθηκε γλυκά πως «ο Ιωάννης είναι ένας άνθρωπος που πάντα τον θαύμαζα. Είναι πολύ ταλαντούχος, πολύ φωτεινός και αποδεικνύει πόσο καλός ηθοποιός είναι. Είναι αυτιστικός στην δουλειά του, πολύ πειθαρχημένος»

Τέλος, η τραγουδίστρια θέλησε να προδώσει το μυστικό της ευτυχίας της!