Η Βάνα Μπάρμπα απαντά στο “Μαζί σου” για τη Ρούλα Κορομηλά – «Δεν το δέχομαι αυτό»

Βάνα Μπάρμπα

«Είναι σαν να πω εγώ για τους καινούργιους ηθοποιούς ότι “έλα μωρέ τώρα, τα βλέπω τα καινούργια παιδιά κάπως”».

Τη Βάνα Μπάρμπα φιλοξένησε η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο”. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για τη Ρούλα Κορομηλά και όλο αυτόν τον χαμό που έγινε τις τελευταίες ημέρες με τις δηλώσεις και αναρτήσεις από τις δύο πλευρές.

Δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε η Ρούλα!

«Η Ρούλα είναι ένα κορίτσι που ξεκινήσαμε μαζί. Είχε την τύχη να είναι η πρώτη Ελληνίδα παρουσιάστρια που να έχει κάνει έναν τεράστιο κύκλο στη δική της πορεία, αναμφισβήτητα. Είναι μια γυναίκα που τη σέβομαι και την εκτιμώ.

Απλά δεν δέχομαι από τις γυναίκες που έχουμε περάσει τόσο όμορφα, τόση μεγάλη ζωή, είναι σαν να πω εγώ για τους καινούργιους ηθοποιούς ότι “έλα μωρέ τώρα, τα βλέπω τα καινούργια παιδιά κάπως”. Και κάπως να τα δούμε, δεν επιτρέπεται, αυτό είπα. Τη θεωρώ χορτάτη. Έκανες μια τεράστια πορεία, δεν μπορεί να λες ότι οι καινούργιοι παρουσιαστές είναι ανασφαλείς, ντύνονται, βάφονται… Τα ίδια δεν κάναμε κι εμείς;

Και είπα… μήπως να σου θυμίσω γλυκιά μου Ρούλα, που πραγματικά την εκτιμώ και είναι ένα κορίτσι μαχήτρια της ζωής. Δεν μου αρέσει η έλλειψη γενναιοδωρίας. Δεν μπορείς να λες για κάποια καινούργια ότι βάφεται κλπ… Γιατί; Κι εσύ δεν είχες ανασφάλεια; Να σου θυμίσω όταν ξεκινήσαμε στο Bravo πόσες ώρες περιμέναμε να μας φωτίσουν και μέχρι κι εσύ να καλυφθείς σε αυτό το κομμάτι. Άρα, λοιπόν, θέλω γενναιοδωρία.

Εμείς την κάναμε τη ζωή μας, χαρήκαμε, ζήσαμε. Τα καινούργια κορίτσια, τώρα, μπορώ να πω ότι είναι και πιο τολμηρές. Αυτό είπα, χωρίς να αναιρώ ποτέ την πορεία της και χωρίς να αναιρέσω ποτέ και τον άνθρωπο Ρούλα, ξέρω ότι είναι ένας άνθρωπος που πέρασε πολλά. Την εκτιμώ τη Ρούλα», είπε η Βάνα Μπάρμπα.