Η Βάνα Μπάρμπα απαντά για την βίλα του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο

Βάνα Μπάρμπα

"Ήταν πολύ κακή στιγμή για εμάς και πολύ κακή επένδυση", λέει η Βάνα Μπάρμπα.

Για την ιστορική βίλα του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο και την είδηση που την ήθελε να περνάει στα χέρια της, μίλησε η Βάνα Μπάρμπα στην εκπομπή Ευτυχείτε. Η ηθοποιός έκανε επινοικίαση στη γνωστή βίλα, η οποία μετά τον θάνατο του σχεδιαστή είχε περάσει στο δημόσιο. Ωστόσο, η Βάνα Μπάρμπα τονίζει στην Έλενα Πολυκάρμπου πως δεν ήταν μια καλή επιλογή, γιατί ο κορωνοϊός της χάλασε τα σχέδια.

«Αυτό το σπίτι, εγώ με έναν επενδυτή -έχω μια σχέση με το real estate γενικότερα- παίρναμε ακίνητα από το δημόσιο, μπαίναμε σε διαγωνισμούς για να μπορούμε να τα εκμεταλλευόμαστε. Σκέφτηκα, λοιπόν, τον Μιχάλη επειδή ήταν φίλος αγαπημένος και το είχε το δημόσιο, να μπορούσαμε να το χειριστούμε.

Αυτό είχε γίνει 4-5 μήνες πριν την κρίση του κορωνοϊού. Δυστυχώς. όμως, ήταν πολύ κακή στιγμή για εμάς και πολύ κακή επένδυση. Δεν μπορούμε ούτε να το συντηρήσουμε, δεν μπορούμε ούτε να το φτιάξουμε γιατί το σπίτι είναι κατεστραμένο. Μπορεί να το αφήσουμε κι εμείς στο δημόσιο να το πάρει κάποιος άλλος γιατί δεν βγαίνουμε, δεν μπορούμε. Δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε, δεν φτάνουν τα χρήματα», αναφέρει χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.

«Αυτό το σπίτι το ζήσαμε όλοι, είναι ιστορικό σπίτι, το αγαπάμε. Μπορεί να το κρατήσουμε φέτος να μείνει γιατί έχουμε κάνει κάποιο συμβόλαιο, αλλά από εκεί και πέρα έχουμε χάσει. Ήλπιζα ότι θα μπορούσα να το νοικιάσω, τώρα πάει κι αυτό», καταλήγει η Βάνα Μπάρμπα.