Η Βαλέρια Κουρούπη για το σίριαλ του Αλέξανδρου Ρήγα – «Ήταν πολύ ακραίο αυτό που συνέβη»

Βαλέρια Κουρούπη

"Το να μη βγει καθόλου η σειρά ήταν κάτι που δεν μου έχει ξανασυμβεί"

Η Βαλέρια Κουρούπη μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και τη δημοσιογράφο Μαρία Κοκκολάκη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική της ζωή και το διαζύγιο από τον πρώην σύζυγο της όσο στο σίριαλ του Αλέξανδρου Ρήγα που δεν είδαμε ποτέ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

«Τον Ιούνιο θα κλείσω 25 χρόνια σαν ηθοποιός» σημείωσε χαρακτηριστικά η Βαλέρια Κουρούπη. «Δεν αντέχεται αυτή η ανασφάλεια που, λέω, δουλεύω τόσα χρόνια και δεν μπορώ να κοιμηθώ ήσυχη ότι έχω λύσει το βιοποριστικό μου».

Όσον αφορά στη ματαίωση του νέου σίριαλ του Αλέξανδρου Ρήγα, στο οποίο και θα κρατούσε πρωταγωνιστικό ρόλο, η Βαλέρια Κουρούπη τόνισε πως «αυτό που συνέβη φέτος ήταν πολύ ακραίο. Το ρίσκο που παίρνεις όταν κάνεις μια σειρά είναι να μην πάει πολύ καλά και να συζητάς εάν υπάρχει περίπτωση να κοπεί. Το να μη βγει καθόλου η σειρά ήταν κάτι που δεν μου έχει ξανασυμβεί».

«Το θέμα ήταν να βγει η δουλειά, γιατί ήταν πάρα πολύ ωραία και να είχαμε εγώ και οι άλλοι 40 άνθρωποι δουλειά» πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

Επίσης, η Βαλέρια Κουρούπη δε δίστασε να μιλήσει για την προσωπική της ζωή και την απόφαση να χωρίσει από τον σύζυγο της. «Ύστερα από 20 χρόνια ήταν ένα μεγάλο βήμα αυτή η απόφαση. Να μη φοβάσαι να χωρίσεις όταν είσαι σίγουρος και τα πράγματα έχουν εξελιχθεί κάπως. Το θέμα είναι να γίνονται τα πράγματα βατά».

«Ζω πάνω – κάτω ακόμα σήμερα με τον πρώην σύζυγο μου. Δεν είμαστε κολλητοί, δεν μπορεί να γίνει Σουηδία» πρόσθεσε, ακόμα, με χαμόγελο η Βαλέρια Κουρούπη.

«Η κυρία Βιτάλη όταν έμαθε ότι χωρίσαμε, επειδή είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ διαννοούμενος υψηλής πνευματικής πέραν συναισθηματικής αξίας, το αντιμετώπισε μαγικά. Είμαστε οικογένεια 20 χρόνια και αυτό δεν το πετάς