Η Τζόυς Ευείδη αποκαλύπτει την απίστευτη ιστορία του ονόματος της

Τζόυς Ευείδη

"Έχει την απίστευτα γελοία ιστορία των γονιών μου που σου ζούσαν στον Καναδά..."

Η Τζόυς Ευείδη βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Πέμπτης, στο The 2night Show. Η ηθοποιός, που τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην επιστροφή του «Καφέ της χαράς», αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως προέκυψε το ιδιαίτερο όνομα της!

«Έχει την απίστευτα γελοία ιστορία των γονιών μου που σου ζούσαν στον Καναδά για πολλά χρόνια. Εκεί γεννήθηκα και γω» σημείωσε η πρωταγωνίστρια του «Καφέ της Χαράς».

«Επειδή οι γονείς μου ήταν λίγο προχώ είπαν πως δεν θα δώσουν κάποιο όνομα των παππούδων αλλά ένα όνομα που θα γούσταραν εκείνοι! Τότε υπήρχε μια δημοσιογράφος με αυτό το όνομα στο κρατικό Καναδικό κανάλι, η οποία είχε κάνει μια δήλωση για τη βασίλισσα Ελισάβετ. Δήλωση με την οποία έγινε χαμός, την έδιωξαν από το κανάλι και την πήρε το NBC. Ο μπαμπάς μου είπε, έτσι θα το βγάλουμε το παιδί»!

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει, όμως, και ένα δεύτερο όνομα το οποίο λίγοι γνωρίζουν! «Το Χαρίκλεια μπήκε γιατί ήθελε να με βαπτίσει ο πατέρας μου σε χριστιανική εκκλησία στον Καναδά και του είπαν πως το Τζόυς δεν περνάει, να το ξεχάσει».