Η Τζόυς Ευείδη αποκαλύπτει πως ο Χάρης Ρώμας της έχει σώσει πολλές φορές τη ζωή

Τζόυς Ευείδη

"Νιώθω γριά. Μ' έχουν αφήσει οι δυνάμεις μου"

Η Τζόυς Ευείδη μίλησε στην κάμερα του «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και τον δημοσιογράφο Αρτ με αφορμή την επιστροφή του σίριαλ, «Το καφέ της Χαράς». Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην αγαπημένη κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Άμα θέλεις κάτι πάρα πολύ, το σύμπαν συνωμοτεί για να μη γίνει» ανέφερε με χιούμορ η Τζόυς Ευείδη εκφράζοντας την έκπληξη της που τελικά θα γίνει η τηλεοπτική επιστροφή του «Καφέ».

«Όταν μένεις άνεργος σε κάνει πιο δυνατό. Βλέπεις τις αντοχές σου, κάνεις τα κουμάντα σου» ομολόγησε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Με αφορμή την επιστροφή του σίριαλ, η Τζόυς Ευείδη εξέφρασε επίσης την άποψη πως «οι Μεν και Δεν δεν μπορούν να ξαναγίνουν. Αλλιώς είναι να κάνει τράκα ένας νεαρός και αλλιώς ένας γέρος» ενώ πρόσθεσε πως «νιώθω γριά. Τι να νιώθω; Νέα; Μ’ έχουν αφήσει οι δυνάμεις μου».

«Με αγχώνει ο χρόνος. Θέλω να ζω. Δεν θέλω αρρώστιες και ανημπόριες» σημείωσε, επίσης, η ηθοποιός συμπληρώνοντας: «Μένω μόνη με τα σκυλιά μου και δεν φοβάμαι καθόλου».

Όταν, δε, η συζήτηση επέστρεψε στον δημιουργό των επιτυχιών, η Τζόυς Ευείδη αρκέστηκε να πει με χαμόγελο πως «ο Χάρης Ρώμας μου έχει σώσει τη ζωή πολλές φορές».