Η Τζώρτζια Παναγή αποχώρησε από το «My Style Rocks»

Τζώρτζια Παναγή

Αυλαία για την Κύπρια παρουσιάστρια...

Σε νέα μέρα και ώρα καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό η Κατερίνα Στικούδη στο Gala του My Style Rocks. Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Κυριακής, το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ βρέθηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες επιχειρώντας να μας μεταφέρει στους ξέφρενους ρυθμούς του Καρναβαλιού της Βενετίας.

Eurovision 2020: Αυτό είναι το Supergirl από τη Stefania για την Ελλάδα

Η παρουσιάστρια του My Style Rocks υποδέχθηκε τους κριτές που για ακόμα μια φορά κλήθηκαν να εντοπίσουν την πιο ξεχωριστή εμφάνιση. Εμπνευσμένες στολές, περίτεχνες μάσκες και κοστούμια διαμόρφωσαν ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό γεμάτο χρώματα και μουσική με τις δέκα κοπέλες να προσπαθούν να κλέψουν την παράσταση και να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Πράγμα που έκανε ιδιαίτερα δύσκολη την απόφαση της αποχώρησης για τον Στέλιο Κουδουνάρη, την Έλενα Χριστοπούλου και τον Λάκη Γαβαλά.

Την χαμηλότερη βαθμολογία, λοιπόν, μετά την ολοκλήρωση του διαγωνιστικού μέρους συγκέντρωσαν η Τζώρτζια Παναγή, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Κιάρα Μαρκέζη. Για την όμορφη διαγωνιζόμενη από την Κύπρο, ωστόσο, αυτή ήταν η τελευταία εμφάνιση στο My Style Rocks μιας και ήταν εκείνη που αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας.

Συμφωνείτε, αλήθεια, με την απόφαση των κριτών για την Τζώρτζια Παναγή;