Η Τιτίκα Σαριγκούλη αναρωτιέται πως να ζήσει με 452 ευρώ

Τιτίκα Σαριγκούλη

"Πλήρωνα για να πάρω μια σύνταξη και να ζήσω ευπρεπώς..."

Στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και τον δημοσιογράφο Άρτ παραχώρησε συνέντευξη η Τιτίκα Σαριγκούλη. Η ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για την ελευθερία της, τον θάνατο και τις βιοποριστικές της δυσκολίες.

«Δεν παντρεύτηκα ποτέ γιατί δεν μπορούσα να ανεχτώ να βάλω έναν άνθρωπο συνέταιρο στην ελευθερία μου» σημείωσε χαρακτηριστικά η Τιτίκα Σαριγκούλη προσθέτοντας πως «δεν δέχθηκε ποτέ πρόταση γιατί… ο άνδρας δεν έρχεται να βάλει στο κεφάλι του έναν διάβολο»!

«Παίρνω σύνταξη 452 ευρώ. Πλήρωνα όμως για να πάρω μια σύνταξη και να ζήσω ευπρεπώς. Ποιος μπορεί, σήμερα, να ζήσει με 452 ευρώ; Για να ζήσω και γω ας μου πει την μέθοδο του» πρόσθεσε ειλικρινώς σε άλλο σημείο.

Όσον αφορά τον φόβο για τον θάνατο, η Τιτίκα Σαριγκούλη παραδέχθηκε πως «γιατί να τον φοβηθώ; Όταν ήταν να έρθω στη ζωή, με ρώτησε κανείς εάν φοβόμουν να έρθω; Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Δεν θα σε ρωτήσει κανένας»!

Τέλος, η Τιτίκα Σαριγκούλη πρόδωσε πως τα τελευταία χρόνια δεν έχει τηλεόραση στο σπίτι ενώ αποκάλυψε πως έχουν κλέψει τρεις φορές το σπίτι της!