Η Τέτα Καμπουρέλη «δηλώνει συμμετοχή» για το επόμενο Globetrotters

Τέτα Καμπουρέλη

"Δεν νομίζω πως θα φτάσω μέχρι την Επίδαυρο"

Στην κάμερα του «Μεσημέρι YES» και τον δημοσιογράφο Στάθη Πουρουτίδη μίλησε η Τέτα Καμπουρέλη. Μέσα σε όλα αποκάλυψε όσα είχαν συμβεί παλαιότερα με το ζεύγος Αντελίνας και Χάρη Βαρθακούρη ενώ εξέφρασε το δισταγμό της να δοκιμαστεί σε κάτι πιο απαιτητικό στο θέατρο, όπως μια παράσταση στην Επίδαυρο.

«Άμα γίνει μια πολύ ωραία πρόταση για την τηλεόραση, δεν θα αρνηθώ» παραδέχθηκε με χαμόγελο η Τέτα Καμπουρέλη.

Όσον αφορά μια παλαιότερη κόντρα με την Αντελίνα Βαρθακούρη, η Τέτα σημείωσε όσα ακριβώς είχαν γίνει και τον λόγο για τον οποίο την είχε αναφέρει on camera «μάνατζερ» του Χάρη Βαρθακούρη. «Δεν κατάλαβα γιατί είχε γίνει τότε αυτό το θέμα. Εντάξει. Είμαστε πάρα πολύ καλά, είναι αξιόλογο το ζευγάρι και αξιοθαύμαστο. Μια χαρά είναι στο Globetrotters αφού περνούν καλά. Όταν είχαμε βρεθεί με τον Χάρη σε κάποιες πρεμιέρες ήμασταν πάρα πολύ καλά».

«Θα πήγαινα και εγώ με τον σύζυγο μου, Βασίλη στο Globetrotters» αποκάλυψε, επίσης, η Τέτα συμπληρώνοντας πως «δεν θα είχα πρόβλημα».

Με αφορμή την παιδική παράσταση, δε, που συμμετέχει αυτή την περίοδο, η Τέτα Καμπουρέλη εξέφρασε τον δισταγμό στο να τολμήσει κάτι πιο δραματικό ακόμα και στην Επίδαυρο! «Δεν νομίζω πως θα φτάσω σε αυτό το σημείο. Εντάξει. Είπαμε, σιγά σιγά».

Πως θα σας φαινόταν αλήθεια στα επόμενα ταξίδια η Τέτα Καμπουρέλη;