Η Τένια Μακρή μιλά για την περιπέτεια υγείας του καλού της φίλου, Ανδρέα Μικρούτσικου

Τένια Μακρή

"Μόλις είχα έρθει από το εξωτερικό και πραγματικά κεραυνοβολήθηκα"

Για χρόνια φίλοι και συνεργάτες, σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών, η Τένια Μακρή και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η εκπομπή «Έλα χαμογέλα», η κα. Μακρή σημείωσε όσα έμαθε από την Σοφία Βόσσου για το επεισόδιο που είχε ο αγαπημένος παρουσιαστής και την τρομοκράτησε ιδιαίτερα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Ιατρικό Ανακοινωθέν, ο Ανδρέας Μικρούτσικος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ «στις 4/1/2020 στις 06.30 στο ΤΕΠ του Ν. «Ιπποκράτειο» Αθήνας με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια για την οποία απαιτήθηκε διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Έκτοτε νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, διασωληνωμένος υπό καταστολή, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση».

Η Τένια Μακρή, σήμερα Κυριακή, δηλώνει χαρακτηριστικά: «Μόλις είχα έρθει από το εξωτερικό και πραγματικά κεραυνοβολήθηκα. Μίλησα με τη Σοφία Βόσσου και μου επιβεβαίωσε ότι πράγματι ο Ανδρέας είναι στο νοσοκομείο αλλά να μην ανησυχώ.Έχει λοίμωξη δηλαδή του πνεύμονα.

«Το θεωρώ φυσιολογικό να έχει συνταραχθεί ο Ανδρέας από το θάνατο του αδελφού του γιατί ξέρουμε όλοι το πόσο δεμένοι ήταν αυτοί οι δυο άνθρωποι το πόσο αγαπιόντουσαν» συμπλήρωσε η γνωστή ψυχολόγος.