Η σύντροφος της Ντέμης από το MasterChef, Άλκηστις μιλά για τη σχέση τους

Ντέμη Γεωργίου

"Δεν έχουμε κρυφτεί από την πρώτη μέρα..."

Για την πορεία της Ντέμης στο MasterChef μίλησε, το πρωί της Δευτέρας, η σύντροφος της διαγωνιζόμενης, Άλκηστις στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και την Χριστιάννα Κοχλατζή. «Χθες το βράδυ που αποχώρησε, η Ηλιάνα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι λατρεύει τη Ντέμη και μέσα στο παιχνίδι ήταν οι καλύτερες φίλες παρά το ότι φαίνεται στις κάμερες» δήλωσε, μέσα σε όλα, η Άλκηστις.

«Μου λείπει πάρα πολύ» σημείωσε χαρακτηριστικά η σύντροφος της νεαρής διαγωνιζόμενης στο ριάλιτι μαγειρικής, προσθέτοντας πως «την βλέπω να προχωράει και χαίρομαι πολύ για αυτό. Μιλάμε ελάχιστα στο τηλέφωνο αλλά δεν ξέρω καθόλου την πορεία της. Δεν γνωρίζω τι κάνει αλλά την καμαρώνω»!

«Η Ντέμη είναι υπέροχη σαν χαρακτήρας και αντέχει πολύ στην πίεση. Τώρα, βλέποντας το παιχνίδι καθημερινά, καταλαβαίνω ότι παρεξηγούνται κάποια πράγματα που λέει. Εντάξει, γενικά είναι ένας άγγελος» πρόσθεσε τρυφερά.

Όσον αφορά την σχέση που διατηρεί με την παίκτρια του MasterChef, η Άλκηστις σχολίασε με εμφανή αμηχανία πως «δεν μπορώ να πω πάρα πολλές λεπτομέρειες γιατί και εγώ λίγο ντρέπομαι τώρα με την κάμερα που μου έχετε φέρει εδώ πέρα. Δεν έχουμε κρυφτεί από την πρώτη μέρα που είμαστε μαζί. Δεν το έχουμε κρατήσει κρυφό».

«Λαμβάνω αντιφατικά μηνύματα, κάποια είναι πολύ θετικά και υποστηρικτικά, κάποια είναι με πάρα πολύ μίσος για τον προσανατολισμό μας. Υπάρχει πολλή μεγάλη απέχθεια μέχρι και για το μαγαζί μας επειδή ακριβώς κάναμε αυτό το coming out» κατέληξε, επίσης, η σύντροφος της παίκτριας του MasterChef!