Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκαθαρίζει τα πράγματα για την υγεία του Κώστα Φραγκολιά

Σταματίνα Τσιμτσιλή

"Το ξεκαθαρίζω ότι ο Κώστας Φραγκολιάς δεν έχει κανένα σύμπτωμα που μπορεί να σχετίζεται ή να υπάρχει υπόνοια κορονοϊού".

Η απουσία του από την εκπομπή και το γεγονός ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν έδωσε λεπτομέρειες για την υγεία του στην εκπομπή της Τετάρτης, δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση και ανησυχία μήπως ο Κώστας Φραγκολιάς έχει προσβληθεί από κορονοϊό. Η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική, καθώς ο παρουσιαστής τα μόνο συμπτώματα που έχει είναι αυτά της τροφικής δηλητηρίασης ή γαστρεντερίτιδας. Έτσι, το πρωί της Πέμπτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκαθάρισε τα πράγματα, τονίζοντας τα εξής:

«Θέλω να πω κάτι για τον Κώστα Φραγκολιά. Επειδή έχει δημιουργηθεί μια τεράστια ιστορία και ίσως φταίω κι εγώ που δεν είπα πολλές λεπτομέρειες προστατεύοντάς τον. Ο Κώστας μας έπαθε ή τροφική δηλητηρίαση από κάτι που έφαγε ή γαστρεντερίτιδα. Το μόνο σύμπτωμα που είχε είναι αυτό που σε στέλνει στην τουαλέτα και δεν μπορείς να σηκωθείς. Καταλαβαίνετε όμως, ότι και η γαστρεντερίτιδα είναι κολλητική και είμαστε σε μια εποχή που όλοι προσέχουμε και θέλουμε να είμαστε καλά.

Το ξεκαθαρίζω ότι ο Κώστας Φραγκολιάς δεν έχει κανένα σύμπτωμα που μπορεί να σχετίζεται ή να υπάρχει υπόνοια κορονοϊού. Ανησύχησαν οι δικοί του άνθρωποι, ακόμα και η μανούλα του. Εγώ, προστατεύοντάς τον, γιατί δεν είναι κομψό να λες για έναν άντρα δύο μέτρα ότι έχει διάρροια και έχει πάρει αγκαζέ την τουαλέτα, είπα ότι είναι λίγο αρρωστούλης. Ο Κώστας είναι ήδη σήμερα πολύ καλύτερα και ήθελε να έρθει. Απλά είπαμε μία στο εκατομμύριο να μην είναι τροφική δηλητηρίαση και να έχει γαστρεντερίτιδα του είπαμε να μείνει σπίτι. Περαστικά Κώστα. Είναι μία χαρά. Καμία υπόνοια για κάτι άλλο».

Να ευχηθούμε περαστικά στον Κώστα Φραγκολιά.