Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το πρόβλημα υγείας – «Πήρα το πρώτο μάθημα της δεκαετίας»

Σταματίνα Τσιμτσιλή

"Πρέπει να ακούμε τον εαυτό μας, να αφουγκραζόμαστε τα σημάδια".

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή την περασμένη Παρασκευή εγκατέλειψε στα μισά το Happy Day, καθώς ένα πρόβλημα υγείας δεν της άφησε πολλά περιθώρια. Το γεγονός προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο περιβάλλον της παρουσιάστριας, αφού μέχρι τώρα δεν είχε φύγει ποτέ κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έφυγε από το Happy Day – “Δεν νιώθω πάρα πολύ καλά”

Το πρωί της Τρίτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν κανονικά στο πόστο της και χαμογελαστή εξήγησε στους τηλεθεατές: «Ότι θα χαιρόμουν τόσο πολύ που θα πω αυτό το καλημέρα με χαμόγελο και θα αισθανθώ τυχερή που είμαι υγιής και είμαι ανάμεσά σας, δεν το πίστευα. Όλα καλά. Πήρα το πρώτο μάθημα της δεκαετίας. Πρέπει να ακούμε τον εαυτό μας, να αφουγκραζόμαστε τα σημάδια.

Ήμουν σε μια κατάσταση τέτοια που έλεγα «βγαίνει ο Βερύκιος, δεν βγαίνει…». Έφυγα, την έβγαλα ξάπλα όλο το τριήμερο. Τα μισά μου παιδιά ήταν άρρωστα, έγιναν κι αυτά καλά στην πορεία. Όλα καλά, είμαστε γεροί, δυνατοί, χαμογελαστοί».

Νωρίτερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε γράψει στο Instagram τα εξής: «Με μία φωτό μάλλον ανέμελη θέλω να σας ευχαριστήσω για τις εκατοντάδες ευχές σας που με έκαναν να χαμογελάσω και να αισθανθώ πολύ όμορφα αυτό το κατά κυριολεξία πολύ δύσκολο τριήμερο.
Η αλήθεια είναι ότι αγνόησα μία συνηθισμένη ίωση θεωρώντας ότι δεν είναι τίποτα και συνέχισα κανονικά το πρόγραμμά μου με αποτέλεσμα αυτή να με ρίξει νοκάουτ και να ταλαιπωρηθώ πολύ.
Οι άνθρωποι συχνά νιώθουμε άτρωτοι … ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα και αγνοούμε τα σημάδια του σώματος μας. Όταν στη μέση μπαίνουν οι οικογενειακές, επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο. Σε αυτή τη μάχη όμως πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν βγαίνουμε πάντα νικητές.
Δεν ξέρω για εσάς πάντως εγώ το πρώτο μάθημα μου για το 2020 και τη νέα δεκαετία το πήρα. Θα αφουγκράζομαι καλύτερα τον εσώτερό εαυτό μου που κάποιες φορές έχει ανάγκη να χαμηλώσει ταχύτητα και να ξεκουραστεί.
Περαστικά σε όσους παίρνουν κάτι παρόμοιο»!

Εμείς να ευχηθούμε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή περαστικά και από εδώ και πέρα να είναι γερή και δυνατή!