Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις γνωστές σχέσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

"Η πρώτη σχέση της που έγινε γνωστή ήταν ένας πολύ μεγάλος επιχειρηματίας, ο οποίος την έβαλε και στα πράγματα που όλοι το γνωρίζουμε".

Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Τατιάνα Στεφανίδου και την αναφορά που έκανε σε σύντροφό της, ο οποίος γκούγκλαρε το βιογραφικό της, στο Happy Day έγινε μια σχετική συζήτηση. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για τις γνωστές σχέσεις που είχε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Η αλήθεια είναι ότι κατά καιρούς την έχουν συνδέσει με διάφορους ανθρώπους, αλλά και η ίδια με τους ανθρώπους που ήταν όντως, δεν κρύφτηκε. Δηλαδή, οι φωτογραφίες που τη συνδυάζουν με κάποιους ανθρώπους, είτε με την πρώτη σχέση της που έγινε γνωστή που ήταν ένας πολύ μεγάλος επιχειρηματίας, ο οποίος την έβαλε και στα πράγματα που όλοι το γνωρίζουμε και μετά και ένας άλλος πιτσιρικάς με τον οποίο γίνανε και κάτι σκηνικά σε ένα νυχτερινό κέντρο, τώρα όλοι οι άλλοι μπορεί να ήταν άνθρωποι με τους οποίους απλά βγήκε σε ένα φαγητό», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Όσο γκουγκλάρεις, όλο και κάτι θα βρεις…