Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξομολογήθηκε για την άτυχη εγκυμοσύνη

Σταματίνα Τσιμτσιλή

"Ήμουν σε βάφτιση πολύ γνωστής παρουσιάστριας και πριν από 3 μέρες είχα χάσει παιδί".

Με αφορμή δηλώσεις της Έλενας Ασημακοπούλου για τις αποτυχημένες εγκυμοσύνες και της Δέσποινας Ολυμπίου για τις αδιάκριτες ερωτήσεις που δεχόταν για το αν θα κάνει παιδί, η Σταματίνα Τσιμτσιλή προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση. Το πρωί της Τρίτης, η παρουσιάστρια άδραξε την ευκαιρία να περιγράψει ένα περιστατικό που βίωσε η ίδια.

«Είναι πολύ σκληρό για μια γυναίκα… Εμένα μου είχε τύχει να χάσω παιδί 3 μέρες πριν, να είμαι σε μια βάφτιση πολύ γνωστής παρουσιάστριας και να μου πει μία που έκανε τα λουλούδια και τη διακόσμηση «Άντε, εσύ δεν θα κάνει ένα παιδί; Ο Σοφός δεν το θέλει»; Εγώ δυο μέρες πριν είχα μάθει ότι είχα μία από τις άτυχες εγκυμοσύνες μου. Πρέπει λίγο να είμαστε πιο προσεκτικοί», συνέστησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πριν από περίπου 4 χρόνια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σε συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα, είχε πει για τις δύο αποβολές που είχε στο παρελθόν:

«Στις αποβολές μου αγχώθηκα, στενοχωρήθηκα και έκλαψα. Μάλιστα, πήγα σε δυο τρεις διαφορετικούς γιατρούς, φοβούμενη πως μπορεί να έχω κάποιο οργανικό πρόβλημα. Όταν, όμως, κατάλαβα πως δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο, ανασκουμπώθηκα και με θετική ενέργεια ηρέμησα και τελικά αποκτήσαμε τα παιδιά μας. Για να είμαι ειλικρινής, τώρα που έχω τις κόρες μου, έχω ξεχάσει εκείνη την περίοδο και τη θυμάμαι μόνο όταν το συζητάω με άλλες γυναίκες που περνούν το ίδιο. Ακόμα και στο δρόμο με έχει σταματήσει μια κοπέλα για να μου πει τη δική της εμπειρία. Από τη μεριά μου, προσπαθώ πάντα να ενισχύω την ψυχολογία τους».