Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη θυμήθηκε όσα είχε πει η Φαίη Σκορδά

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη

"Το είπες αυτό κι εσύ Φαίη μου πέρυσι ότι εύχομαι να μην πετύχω την Σπυριδούλα σε κάποιο εστιατόριο, θα με δηλητηριάσει σίγουρα με αυτά που έχω πει".

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και ο Πάνος Τόγιας από το MasterChef, βρέθηκαν στην κουζίνα του Πρωινό την Πέμπτη. Η Φαίη Σκορδά θέλησε εκτός από το να δοκιμάσει αυτά που ετοίμαζαν, να συνομιλήσει και λίγο μαζί τους.

«Εδώ μου φαίνεσαι πολύ γλυκιά, το κάνεις ψέματα;», ρώτησε με απορία η Φαίη την Σπυριδούλα. Στη συνέχεια, η πρώην παίκτρια του MasterChef, εξήγησε για τον χαρακτήρα της που είδαμε στο reality μαγειρικής:

«Ήταν υπερβολικό και αυτό που έβγαινε και εγώ πάρα πολλές φορές. Ο εγκλεισμός, η πίεση, είμαι και νευρική από μόνη μου είμαι και γλωσσού γενικότερα… Ήταν ένας διαγωνισμός, δεν μπήκα για να κάνω φίλους, μπήκα για να νικήσω και το είπα από την πρώτη στιγμή».

«Δεν με νοιάζει να μιλήσω με την Άλκηστη. Επιλεκτικά μιλάω με κάποια παιδιά που θέλω να έχω στη ζωή μου», είπε για τους πρώην συμπαίκτες της.

Και κάπου εκεί θυμήθηκε η Σπυριδούλα και όσα είχε δηλώσει πέρυσι η Φαίη Σκορδά: «Το είπες αυτό κι εσύ Φαίη μου πέρυσι ότι εύχομαι να μην πετύχω την Σπυριδούλα σε κάποιο εστιατόριο, θα με δηλητηριάσει σίγουρα με αυτά που έχω πει».