Η Σόνια Σαουλίδου για την απόφαση να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας

Σόνια Σαουλίδου

"Δεν τρώω το παραμύθι της τηλεόρασης. Ούτε με σταρ ούτε με τίποτα..."

Ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα είδαμε την Σόνια Σαουλίδου σε τηλεοπτική συνέντευξη. Η πρώην παρουσιάστρια του «Κάτσε Καλά» μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου, το «Ακρωτήρι των Κοραλλιών».

«Αποφάσισα να αφήσω την Αθήνα και να πάω στη γενέτειρα μου, την Θεσσαλονίκη γιατί θα ερχόταν ο γιος μου στον κόσμο» ανέφερε, μέσα σε όλα, η Σόνια Σαουλίδου. «Νομίζω ότι μερικά πράγματα κάνουν τον κύκλο τους και αυτά, για μένα, ήταν όλα πέρασμα» πρόσθεσε.

«Καθόλου δεν μου έλειψε αυτά τα χρόνια η τηλεόραση» σημείωσε ειλικρινώς η παρουσιάστρια και συγγραφέας. «Ήταν λίγο παράξενη η προσαρμογή στη νέα πραγματικότητα όταν σταμάτησα την τηλεόραση γιατί είναι μια πολύ μεγάλη ανατροπή. Είναι μια μεγάλη αλλαγή, κάτι νέο συμβαίνει στη ζωή σου. Δεν χτυπάει το τηλέφωνο πλέον για να σου κάνουν ερωτήσεις αλλά αυτό δεν είναι και τόσο τραγικό γιατί η υπερβολική έκθεση δεν είναι κάτι που μου αρέσει».

Όσον αφορά στο διάστημα που απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, η Σόνια Σαουλίδου παραδέχθηκε: «Δεν μου έχουν γίνει προτάσεις τηλεοπτικές αυτά τα χρόνια. Υπάρχουν πάρα πολλά νέα πρόσωπα και είμαι οκ με αυτό. Έχω μεγαλώσει. Δεν λέω ότι είμαι η ογδοντάρα που δεν μπορεί να βγει αλλά νομίζω ότι δεν ενδιαφέρω πια να κάνω τηλεόραση».

«Έχω έναν χαρακτήρα λίγο επαναστατικό, πάω κόντρα σε μερικά πράγματα. Δεν τρώω το παραμύθι της τηλεόρασης. Ούτε με σταρ ούτε με τίποτα. Το δικό μου σύστημα αξιών είναι διαφορετικό» κατέληξε η Σόνια Σαουλίδου στη συνέντευξη της.