Η Σοφία Βόσσου μιλάει για την περιπέτεια του Ανδρέα Μικρούτσικου

Ανδρέας Μικρούτσικος

"Δεν αποτραβήχτηκα από την τηλεόραση, με... αποτράβηξαν"!

Η Σοφία Βόσσου μίλησε, ύστερα από αρκετό καιρό, στην κάμερα του «Ευτυχείτε» με αφορμή τις νυχτερινές της εμφανίσεις. Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην χρόνια τηλεοπτική της απουσία αλλά και την πρόσφατη περιπέτεια υγείας που είχε ο καλός της φίλος, Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Η τηλεόραση δεν μου λείπει, δεν μου λείπουν πράγματα από τη ζωή μου» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σοφία Βόσσου, προσθέτοντας πως «δεν έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι εξαρτημένη. Δεν μου αρέσουν οι εξαρτήσεις. Βρίσκω χαρές σε οτιδήποτε κάνω».

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε, επίσης, πως «δεν αποτραβήχτηκα από την τηλεόραση, με… αποτράβηξαν! Κάτι δεν τους έκανε προφανώς από μένα γιατί τα νούμερα που έκανα ήταν κορυφή».

«Το φλερτ στα social media δεν είναι φλερτ. Είναι δυνατόν; Είναι δυνατόν να μην μπορεί να αρθρώσει λέξη ο ένας με τον άλλον και στα μηνύματα να γράφονται τα τέρατα; Έλα τώρα! Αυτό είναι αρρώστια» απάντησε η Σοφία Βόσσου σχετικά με το φλερτ σήμερα.

Ακόμα, η Σοφία Βόσσου αναφέρθηκε λιτά και στον αγαπημένο της, Ανδρέα Μικρούτσικο που πρόσφατα ταλαιπωρήθηκε με μια περιπέτεια της υγείας της! «Είναι καλά, δόξα τω Θεώ, βγήκε από το νοσοκομείο και όλα καλά».