Η Σοφία Φιλιππίδου βλέπει την ίδια «σαν Σούπερμαν στη Σελήνη»

Σοφία Φιλιππίδου

"Ήμουν πολύ σεξουαλικό παιδί..."

Η Σοφία Φιλιππίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ3, «Απόψε κάνεις μπαμ» και μίλησε στον δημοσιογράφο Κωστή Ζαφειράκη για τα σουρεάλ της όνειρα μα και την μελαγχολία της.

«Συνήθως στα όνειρα μου βλέπω μια πολύ ωραία εκκρεμότητα, κάτι πολύ ωραίο που έχω αναλάβει και πάω να το τελειώσω» σημείωσε χαρακτηριστικά η δημοφιλής ηθοποιός. «Σαν Σούπερμαν πήγα στη Σελήνη! Ναι, πήγα! Δηλαδή άνοιξε το παράθυρο μου μόνο του, δημιουργήθηκε ένας αέρινος ιμάντας που πήγαινε και ερχόταν, ένας αεροδιάδρομος που πήγαινε στη Σελήνη και γυρνούσε. Έτσι εγώ, από το παράθυρο μου, πήγα στη Σελήνη και γύρισα.

Όσον αφορά, δε, τον έρωτα και την μελαγχολία που εκείνος φέρει κάποιες φορές, η Σοφία Φιλιππίδου ανέφερε: «Ήμουν πάντα ερωτευμένη όταν ήμουν παιδί. Ο Νικολάκης με κυνηγούσε και με αυτόν ήμουν ερωτευμένη. Ήθελε να μου πει κάτι και από ανασφάλεια εγώ δεν σταματούσα, έτρεχα πιο γρήγορα και δεν μπορούσε να με φτάσει. Δεν έμαθα ποτέ τι ήθελε να μου πει. Μετά αυτός πήγε και κυνηγούσε άλλη, εκεί έπαθα την πρώτη μου μελαγχολία στα 11 μου χρόνια. Τρία χρόνια έκανα να συνέλθω. Επειδή δεν με κυνηγούσε ο Νικολάκης»!

«Ήμουν πολύ σεξουαλικό παιδί» κατέληξε, μέσα σε όλα, η ηθοποιός.