Η Σοφία Φιλιππίδου απαντά για την Αγγελική Νικολούλη – Τι της είχε πει για το ρόλο της στους “Δύο Ξένους”;

Σοφία Φιλιππίδου

«Όταν η μητέρα μου με είδε στην τηλεόραση, σε αυτή τη σκηνή, φοβήθηκε γιατί ήμουν πολύ άγρια».

Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και την Ειρήνη Αρβανίτη έδωσε συνέντευξη η Σοφία Φιλιππίδου, η οποία απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το ρόλο που είχε παίξει στους “Δύο Ξένους” και είχε αφήσει εποχή.

«Η μητέρα μου ήταν μοδίστρα κι εγώ συνεχίζω την παράδοση. Έχω ρούχα για να ντύσω 20 άτομα σε παράσταση. Είμαι καλή στο να μεταδίδω μια γνώση, αλλά δεν πέτυχα σαν δασκάλα γερμανικών. Δίδασκα γερμανική γλώσσα. Σε οκτώ χρόνια κατάφερα να πάω μέχρι την ένατη σελίδα της διδακτέας ύλης. Ήταν πολύ απογοητευτικό. Το “ρ” ήταν ένα ζήτημα μιας μικρής αναπηρίας, αλλά ήμουν άριστη και οι καθηγητές μου θεωρούσαν ότι ήμουν γεννημένη για την τέχνη. Το ότι δεν λέω το “ρ” είναι το σήμα κατατεθέν μου. Αν ξαφνικά το πω θα τρομάξω», είπε αρχικά η Σοφία Φιλιππίδου.

Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, στη συνέχεια, και για το ρόλο της στη σειρά “Δύο Ξένοι”, που έχει μείνει χαραγμένος στο μυαλό όλων των τηλεθεατών: «Την ώρα που το έκανα δεν ήμουν σίγουρη και μάλιστα η μαμά μου τότε φοβήθηκε όταν με είδε, επειδή ήμουν πολύ άγρια, δεν με είχε δει ποτέ στο σπίτι έτσι. Η Αγγελική Νικολούλη ήταν πολύ χαρούμενη και μου είπε ότι “ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα με σατίριζαν τόσο καλά”, το αγάπησε πολύ και μου έδωσε συγχαρητήρια».

«Δεν έχω καλή σχέση με τα λεφτά, δεν είναι η προτεραιότητά μου. Η μαρκίζα σε όλο τον κόσμο κάτι θέλει να πει. Παλιά οι ηθοποιοί κρύβονταν στους θάμνους για να δουν τα μεσάνυχτα που θα είναι τα ονόματά τους. Δημιούργησα μια σχέση 30 χρόνων με έναν άνθρωπο που αγαπιόμαστε. Η επανάστασή μου έχει φτάσει μέχρι να κοιμόμαστε με τον σύντροφό μου σε άλλες κρεβατοκάμαρες», είπε η Σοφία Φιλιππίδου.