Η Σμάρω Σωτηράκη αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη την κομβική ημερομηνία

Σμάρω Σωτηράκη

Αυτές θα είναι οι πιο δύσκολες μέρες σύμφωνα με τη Σμάρω Σωτηράκη και αυτή την ημερομηνία θα πάρουμε ανάσα.

Ο κορονοϊός ρυθμίζει την καθημερινότητά μας και η Ελένη Μενεγάκη αγωνιά για το μέλλον. Η Σμάρω Σωτηράκη έδωσε τις απαντήσεις με βάση τις αστρολογικές προβλέψεις:

«Στις 30 του μήνα περνάει και ο Άρης στον Υδροχόο. Το ξεκίνημα του Απρίλη δεν είναι και τόσο ευχάριστο γιατί, αυτή η σύνοδος Άρη – Κρόνου θα βγάλει όλη την ένταση του περιορισμού. Αυτό που θα βγάλει ο Άρης και ο Κρόνος τελευταίες μέρες του Μάρτη και τις πρώτες μέρες του Απρίλη θα είναι πολύ δύσκολο και θέλει καλή αντιμετώπιση.

Στη συνέχεια, ο Άρης θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό, 5 – 8 Απριλίου. Αυτό το τετράγωνο βγάζει πάρα πολλά νεύρα, δημιουργεί εκρήξεις, ένα κλίμα τρομοκρατίας. Μπορεί να έχουμε και κάποιες στιγμές χωρίς ίντερνετ τότε. Η Αφροδίτη στις 3 του μήνα περνάει στους Διδύμους, θα μας δημιουργήσει μεγαλύτερη ανάγκη για επικοινωνία. Τα φλερτ μέσω διαδικτύου θα πάρουν φωτιά.

Από τις 12 Απριλίου και μετά που θα περάσει και ο Ερμής στον Κριό, θα φύγει πλέον από αυτό το ζώδιο το άβολο για εκείνον και θα φύγει ο Άρης από τις επιρροές του Ουρανού και του Κρόνου, μέρα με τη μέρα θα παίρνουμε ανάσες αισιοδοξίας. Δεν υπονοώ ότι θα τρέχουμε με ξέπλεκες κοτσίδες και ότι όλα θα είναι καταπληκτικά και υπέροχα και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αυτό που λέω είναι ότι θα ανακοινωθούν κάποια πράγματα που μέρα με τη μέρα θα μας κάνουν να αισθανθούμε όλο και περισσότερο ασφαλείς και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό».