Η Σάντρα Βουτσά προειδοποιεί για την περιουσία του πατέρα της – «Όποιος το σκεφτεί θα είναι πολύ γελασμένος»

Σάντρα Βουτσά

Δείτε όλα όσα είπε η Σάντρα Βουτσά.

Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχθηκε στα “Μεσάνυχτα” τη Σάντρα Βουτσά, στην πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξή μετά τον θάνατο των γονιών της, οι οποίοι έφυγαν με διαφορά 40 ημερών.

«Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να συνειδητοποιήσω την απώλεια των γονιών μου. Η μητέρα μου δεν έμαθε ποτέ ότι είχε καρκίνο στο συκώτι. Της είχα πει μόνο για το έντερο γιατί έπρεπε να γίνει το χειρουργείο. Ούτε μια στιγμή δεν σκέφτηκα ότι θα χάσω τη μητέρα μου.

Ο πατέρας μου μας είχε… πείσει ότι δεν θα πεθάνει. Νομίζαμε ότι θα περάσει κι αυτό. Είμαι ακόμα σαν “παγωμένη” με την απώλεια των γονιών μου. Πάω λίγο να ξεχαστώ και βλέπω στην τηλεόραση να παίζουν ταινίες του πατέρα μου. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να τις δω.

Ο πατέρας μου ήταν πολύ αυστηρός. Με τη μητέρα μου κάναμε πολύ ωραία παρέα, αλλά είχαμε εντάσεις μεταξύ μας. Οι γονείς μου δεν με άφησαν ποτέ να νιώσω ότι ήταν διάσημοι», είπε αρχικά η Σάντρα Βουτσά.

Για το θέμα της κληρονομιάς του πατέρα της, η Σάντρα Βουτσά ξεκαθάρισε: «Έκανε περιουσία γιατί ήταν προσεκτικός και συγκροτημένος, έκανε επενδύσεις, ακίνητα, έργα τέχνης. Ελπίζω να μην έχουμε θέμα με τα κληρονομικά. Εγώ δεν θα αφήσω να συμβεί κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι πρέπει όλα να γίνουν δίκαια και θα έλεγα ότι όποιος σκεφτεί ότι θα κάνει κάτι  που δεν θα μας ωφελεί όλους, θα είναι πολύ γελασμένος. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό».