Η Σάντρα Βουτσά ενοχλημένη στον αέρα για την κληρονομιά του πατέρα της

Σάντρα Βουτσά

"Θα σας κάνω ανάλυση του τι θα συζητήσω με τις αδελφές μου";

Θέμα συζήτησης στις εκπομπές έχει γίνει η δήλωση που έκανε η Σάντρα Βουτσά στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Η μεγάλη κόρη του Κώστα Βουτσά, σε ερώτηση της Ελεονώρας για το θέμα της κληρονομιάς ξεκαθάρισε: «Έκανε περιουσία γιατί ήταν προσεκτικός και συγκροτημένος, έκανε επενδύσεις, ακίνητα, έργα τέχνης. Ελπίζω να μην έχουμε θέμα με τα κληρονομικά. Εγώ δεν θα αφήσω να συμβεί κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι πρέπει όλα να γίνουν δίκαια και θα έλεγα ότι όποιος σκεφτεί ότι θα κάνει κάτι  που δεν θα μας ωφελεί όλους, θα είναι πολύ γελασμένος. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό».

Το πρωί της Τρίτης, η Σάντρα Βουτσά βγήκε στον αέρα του Happy Day και έδωσε κάποιες διευκρινίσεις. «Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σας πω πράγματα που είναι σε εξέλιξη, αυτό είναι κάτι που αφορά τις αδελφές μου κι εμένα. Μεταξύ μας δεν έχουμε προβλήματα, έχουμε μια κοινή πορεία και στόχους. Δεν έχουμε καθίσει να τα βάλουμε κάτω να μιλήσουμε και να δούμε τι γίνεται. Το είπα πάνω στην κουβέντα θεωρητικά, δεν υπάρχει καμία έριδα. Ως μεγάλη αδελφή θεωρώ ότι πρέπει να έχω τον πρώτο λόγο σε κάποιες συζητήσεις», είπε.

Όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την περιουσία που άφησε ο Κώστας Βουτσάς, η Σάντρα Βουτσά, φανερά εκνευρισμένη, είπε τα εξής:

«Ρε παιδιά, να σας ρωτήσω κάτι; Θα σας κάνω ανάλυση του τι θα συζητήσω με τις αδελφές μου; Γιατί επιμένετε τόσο πολύ ρε Σταματίνα; Σου απάντησα σε κάτι και θέλετε να σας απαντήσω σε κάτι που δεν υφίσταται. Σας απαντάω και με ρωτάτε ξανά το ίδιο πράγμα. Ό,τι και να συμβαίνει είναι κάτι που αφορά εμένα και τις αδελφές μου, αν συμβαίνει κάτι, και δεύτερον, μίλησα πολύ γενικά.

Κανένα απολύτως θέμα με την Αλίκη δεν υπάρχει, ίσα ίσα. Με την Αλίκη είμαστε πάρα πολύ καλά όλες και της συμπαραστεκόμαστε όσο μπορούμε».