Η Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου εξηγεί γιατί ο κόσμος την φωνάζει “Ναταλία” στο δρόμο

Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου

"Όποιος δεν είναι ανοιχτός στον έρωτα πεθαίνει την άλλη μέρα"!

Συνέντευξη στην κάμερα του Πρωινού και τη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη παραχώρησε η Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου με αφορμή την παράσταση “Οι μάρτυρες των Αθηνών” που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Μάνου Καρατζογιάννη στο θέατρο Σταθμός. Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση με τον χρόνο αλλά και την τηλεόραση!

Σε ποια τηλεοπτική δουλειά, αλήθεια, θα ήθελε σήμερα να επέστρεφε η Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου; “Στο Εκμέκ Παγωτό! Μιλούσα, μάλιστα, με τον Βασίλη Νεμέα και του είπα να κάνει ένα remake. Εκτός από τους παππούδες είμαστε εδώ! Στο δρόμο ο κόσμος με φωνάζει, μέχρι και σήμερα, Ναταλία επειδή έτσι με έλεγαν στη σειρά! Μου λένε κιόλας πως δεν έχω αλλάξει καθόλου από τότε” απάντησε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Επίσης, η Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου πρόδωσε πως το χιούμορ αποτελεί το μυστικό της νεότητας της ενώ σημείωσε πως “είναι η καθημερινόττηα μου να κολυμπάω, να περπατάω, να ακούω μουσική και να διαβάζω. Χόμπι για μένα είναι η δουλειά μου”.

“Όποιος δεν είναι ανοιχτός στον έρωτα πεθαίνει την άλλη μέρα! Μέχρι να κλείσουμε τα μάτια μας, ανοιχτοί θα είμαστε! Μακάρι Παναγία μου να είμαστε όμως φρέσκοι και ωραίοι” πρόδωσε, ακόμα, η ηθοποιός.

Τέλος, η Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου παραδέχθηκε πως μάλλον θα βαριόταν να κάνει σχέση με έναν μικρότερο άντρα ενώ δεν δίνει συμβουλές στην κόρη της, Μαρίλια Μητρούση. “Δεν μου λέει τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή και ούτε θέλω να μαθαίνω”.

“Είμαι παλιά ροκού και σε συναυλίες εννοείται πως χτυπιόμουν” συμπλήρωσε, σε άλλο σημείο, η Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου