Η Ρούλα Πατεράκη καταράστηκε την γυναίκα που την άφησε κλειδωμένη

Ρούλα Πατεράκη

"Ευτυχώς η βοηθός μου ήρθε μετά από 2, 3 ώρες και με έβγαλε..."

Σε μια από τις επιλεκτικές τηλεοπτικές της εμφανίσεις, η Ρούλα Πατεράκη μίλησε στην Φωτεινή Ψυχίδου και στην Φωλιά των Κου Κου με αφορμή την παράσταση «Ο δρόμος περνά από μέσα» που ανεβαίνει στο θέατρο Μικρό Χορν. Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στο περιστατικό που την έφτασε στο σημείο να καταραστεί άνθρωπο ενώ εξέφρασε τη διάθεση να… γνωρίσει τους Βάσκους!

«Με πήγαν να γίνω ηθοποιός επειδή ήμουν παιδί θαύμα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ρούλα Πατεράκη προσθέτοντας πως «μικρή ήμουν λίγο πιο επιθετική, αλλά και τώρα πάλι μεγαλύτερη ξαναβρίσκω μια επιθετικότητα τρομακτική. Μόλις ανοίγω την πόρτα να βγω, ο πρώτος βηματισμός έξω από το κατώφλι σημαίνει μια μεγάλη διαταραχή του νευρικού μου συστήματος οπότε αρχίζει από εκεί το κακό»!

Επίσης, η Ρούλα Πατεράκη παραδέχθηκε πως έχει αδυναμία στα ταξίδια και τόνισε πως «αυτό τον καιρό με απασχολεί αρκετά πως θα ήθελα να γνωρίσω τους Βάσκους! Θα ήθελα πολύ να πήγαινα στην Ισπανία, να γνωρίσω αυτή την φυλή, τους Βάσκους»!

Πως όμως και πότε έφτασε, αλήθεια, στο σημείο να… καταραστεί άνθρωπο; «Τότε που κλείστηκα μέσα στην τουαλέτα του θεάτρου και μια πάρα πολύ κακιά δεν με βοήθησε! Κάθισα εκεί πέρα και περίμενα, της είπα εάν μπορεί να κάνει ένα τηλεφώνημα στη βοηθό μου και εκείνη είπε πως δεν ήθελε να χαλάσει μονάδες».

«Απλώς εγώ την καταράστηκα. Ευτυχώς η βοηθός μου ήρθε μετά από 2, 3 ώρες και με έβγαλε» πρόσθεσε η δημοφιλής πρωταγωνίστρια.

Παράλληλα, η Ρούλα Πατεράκη μίλησε για το πλήθος ζευγαριών από γάντια που έχει επειδή κρυώνουν πολύ τα χέρια της καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.