Η Ρούλα Κορομηλά μιλάει για Μενεγάκη, Σκορδά, Καινούργιου

Ρούλα Κορομηλά

"Δεν κάνουμε όλοι για πρώτα ονόματα. Κανείς δεν στερεί σε κανέναν να κάνει τηλεόραση, αλλά χρειάζεται και ένα μέτρο σε αυτά που κάνεις".

Η Ρούλα Κορομηλά, σε μια συνέντευξη ποταμό στον Νίκο Χατζηνικολάου, μίλησε για πολλά και πολλούς. Από την κουβέντα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και κάποιες αναφορές σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Τα όσα είπε έχουν προκαλέσει αίσθηση και τις πρώτες αντιδράσεις…

Ελένη Μενεγάκη

«Δεν υπήρξε ποτέ κόντρα, καμία σχέση. Εγώ την Ελένη την ξέρω πριν γίνει γνωστή. Τα εξώφυλλα εξυπηρετούσαν κάποιους σκοπούς, δεν εξυπηρετούσαν εμάς τις δύο. Είχαμε μια πολύ ωραία σχέση. Δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και 25 χρόνια έχει καθιερωθεί σε αυτό που κάνει και το κάνει τέλεια. Δεν έχω καμία απολύτως κόντρα, διαμάχη και αντιπαλότητα με την Ελένη».

Κατερίνα Καινούργιου

«Η Κατερίνα Καινούργιου θέλει πάρα πολλή δουλειά ακόμα. Είναι ένα κορίτσι που ακόμα θέλει να το δουλέψει και να αφήσει λίγο τον εαυτό της να είναι η ηλικία της. Έχω έρθει σε αντιπαράθεση τότε με την Κατερίνα, γιατί αν την δεις με λιγότερο μακιγιάζ και λίγο πιο απλή, είναι πιο ωραίο το κορίτσι από ό,τι είναι όπως βγαίνει τώρα και βέβαια χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά. Δεν κάνουμε όλοι για πρώτα ονόματα. Κανείς δεν στερεί σε κανέναν να κάνει τηλεόραση, αλλά χρειάζεται και ένα μέτρο σε αυτά που κάνεις».

Φαίη Σκορδά

«Η Φαίη Σκορδά κάνει μια χαρά το πρόγραμμά της το πρωινό. Είναι μια χαρά κορίτσι, μια χαρά το κάνει, μ’ αρέσει».