Η Ρένια Λουιζίδου δεν ξεχνά την «επική γκάφα» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Ρένια Λουιζίδου

Όσα είπε η πρωταγωνίστρια του "Καφέ της Χαράς"...

Την Ρένια Λουιζίδου και την Τζόυς Ευείδη συνάντησε η κάμερα του Happy Day στην παράσταση «Σκούπα» που συνεχίζει να παρουσιάζεται στο θέατρο Γκλόρια. Οι αγαπημένες ηθοποιοί, που πρωταγωνιστούν αυτή τη χρονιά στο «Καφέ της Χαρας», πρόδωσαν μέσα σε όλα πως συχνά τις μπερδεύει το κοινό!

«Μας μπερδεύουν πολύ συχνά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ρένια Λουιζίδου. «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Ήμουν καλεσμένη στην εκπομπή της και έλεγαν στο πάνελ πως με θυμούνται για παράδειγμα στους Παντρεμένους έχουν ψυχή ή στο Καφέ της Χαράς και λέει η Κωνσταντίνα, α εμένα μου άρεσες στους Μεν και Δεν πιο πολύ από όλα»!

«Και της απαντάω πως πολύ θα χαρεί η Τζόυς όταν το μάθει!» πρόσθεσε, γελώντας, η πρωταγωνίστρια του ΑΝΤ1!

Με τη σειρά της, η Τζόυς Ευείδη πρόδωσε πως «και σε μένα το κυρία Λουιζίδου πάει σύννεφο! Το έχω συνηθίσει πια. Τουλάχιστον δεν με μπερδεύουν με κάποια αγγούρω και ατάλαντη».

Επίσης οι δύο ηθοποιοί αναφέρθηκαν στη συνέχιση της σειράς του Χάρης Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά και την επόμενη χρονιά! «Καλά. Μικρό καλάθι θέλω… Δεν θέλω μεγάλο, μικρό… Την υγεία μας να έχουμε γιατί ποτέ δεν ξέρεις και μακάρι»